Friidrott

29 september 2024 18:26
Friidrott

Maiflöparen vann på Lidingö – nådde tidsmålet

Maiflöparen vann på Lidingö – nådde tidsmåletMaiflöparen vann på Lidingö – nådde tidsmålet
Prenumeration på tidning bland prisernaNu ska titel försvaras i Motala
16 september 2024 15:00
Friidrott

Motalatjejen Tilde, 19, har slagit ett över 40 år gammalt rekord

Motalatjejen Tilde, 19, har slagit ett över 40 år gammalt rekordMotalatjejen Tilde, 19, har slagit ett över 40 år gammalt rekord
Tilde Adolfsson snabbare än Lena Wahlqvist 1983Maiftjejen siktar på landslaget
11 september 2024 17:00
Friidrott

Först seger för Motalatjejen – sen sprang hon ner i en gruva

Först seger för Motalatjejen – sen sprang hon ner i en gruvaFörst seger för Motalatjejen – sen sprang hon ner i en gruva
Video från under jordKinna Karlsson blickar mot nya loppSeger i Jönköping
29 augusti 2024 14:00
Friidrott

Motalakastare ställs mot OS-idrottare: "En upplevelse"

Motalakastare ställs mot OS-idrottare: "En upplevelse"Motalakastare ställs mot OS-idrottare: "En upplevelse"
Leon Bodén gör debutTävlar på Olympiastadion i Helsingfors
26 augusti 2024 17:00
Friidrott

Efraimsson topp fem i tre olika grenar i veteran-VM

Efraimsson topp fem i tre olika grenar i veteran-VMEfraimsson topp fem i tre olika grenar i veteran-VM
Så gick det för Motalagänget i stora mästerskapet i Göteborg
26 augusti 2024 14:58
Höjdhopp

En av Motalas största lämnar scenen – Maja lägger av

En av Motalas största lämnar scenen – Maja lägger avEn av Motalas största lämnar scenen – Maja lägger av
Höjdhopparen: "Kroppen klarar inte mer"Vinnare av MVT:s Guldklocka 2021Från Maif
25 augusti 2024 18:18
Friidrott

Succé av Duplantis – satte världsrekord igen

Succé av Duplantis – satte världsrekord igenSuccé av Duplantis – satte världsrekord igen
12 augusti 2024 19:00
Friidrott

Sex Maifare med till VM – Stenmark med i stavhopp

Sex Maifare med till VM – Stenmark med i stavhoppSex Maifare med till VM – Stenmark med i stavhopp
Veteran-VM i Göteborg ett storevent med 8 000 deltagareEfraimsson avslutar i K35
9 augusti 2024 20:00
Friidrott

Ovanlig VM-uppladdning: Efraimsson tävlade i alla kastgrenar

Ovanlig VM-uppladdning: Efraimsson tävlade i alla kastgrenarOvanlig VM-uppladdning: Efraimsson tävlade i alla kastgrenar
Maif-kastaren tog ett guld i veteran-SM"Slägga har jag inte tränat så mycket"
3 juli 2024 14:10
Höjdhopp

Maja nobbas från OS: "Tycker det här är helt fel"

Maja nobbas från OS: "Tycker det här är helt fel"Maja nobbas från OS: "Tycker det här är helt fel"
"Man blir snuvad på en OS-plats"Kritik mot SOK
1 juli 2024 16:30
Friidrott

SM-guld till Maja Nilsson: "Antiklimax"

SM-guld till Maja Nilsson: "Antiklimax"SM-guld till Maja Nilsson: "Antiklimax"
Ribban låg kvar på ställningenSM-silver i slägga till Motalatjejen
12 juni 2024 15:00
Friidrott

Maifungdomar var bra på Östsvenska mästerskapet

Maifungdomar var bra på Östsvenska mästerskapetMaifungdomar var bra på Östsvenska mästerskapet
Guld till flera i blåsten och regnet i Habo
10 juni 2024 17:00
Friidrott

Maja Nilsson rev och slutade tolva i EM-finalen: "Jättebesviken"

Maja Nilsson rev och slutade tolva i EM-finalen: "Jättebesviken"Maja Nilsson rev och slutade tolva i EM-finalen: "Jättebesviken"
Inget årsbästa för Motalatjejen på Olympiastadion
8 juni 2024 08:30
Friidrott

Maja Nilsson klar för EM-final i höjdhopp

Maja Nilsson klar för EM-final i höjdhoppMaja Nilsson klar för EM-final i höjdhopp
Maja: "Kändes bra"
6 juni 2024 15:00
Friidrott

Dags för EM: Det krävs för att Nilsson ska nå final

Dags för EM: Det krävs för att Nilsson ska nå finalDags för EM: Det krävs för att Nilsson ska nå final
Motalatjejen om resan som inte synts: "Stolt över den"Mamma och mormor i Rom
2 juni 2024 19:45
Friidrott

Maja Nilsson bröt tävlingen på Stockholm stadion

Maja Nilsson bröt tävlingen på Stockholm stadionMaja Nilsson bröt tävlingen på Stockholm stadion
Motalatjejen avstod sista försöket på 1,94EM i Rom nästaIngen ny skada
26 maj 2024 14:00
Friidrott

Maja Nilsson upp på rankingen – slår ur underläge

Maja Nilsson upp på rankingen – slår ur underlägeMaja Nilsson upp på rankingen – slår ur underläge
Motalatjejen har fått sin plats på senaste Europalistan
22 maj 2024 15:00
Friidrott

Sara Forssell femma i NM – så nära var pallen

Sara Forssell femma i NM – så nära var pallenSara Forssell femma i NM – så nära var pallen
Motalatjejen på väg åt rätt håll
22 maj 2024 10:00
Friidrott

600 starter på Idrottsparken – Maif bra i solen

600 starter på Idrottsparken – Maif bra i solen600 starter på Idrottsparken – Maif bra i solen
Tre guld till Nellie HemmingssonBodil Efraimsson vann i spjut
20 maj 2024 09:00
Friidrott

Tillbaka på allvar: Nilsson nordisk mästare och klar för EM

Tillbaka på allvar: Nilsson nordisk mästare och klar för EMTillbaka på allvar: Nilsson nordisk mästare och klar för EM