En ÖSK:are till snart klar för Maif

Ytterligare en spelare från Örebro SK, Albin Zidaric, är på väg att bli klar för Motala AIF.

15 mars 2019 17:00

– Det är på gång, jag tror att han skriver på i helgen. Det är några grejer som inte är klara, men det ska vi lösa. Han har ju varit med hela vägen, säger Daniel Soner, talesman för Maifs sportgrupp på herrsidan.

Albin Zidaric är ytterback och en ung spelare som kommer från ÖSK:s akademi. Precis som offensive mittfältaren Almin Masic som skrivit på för Maif tidigare.

Zidaric är med i matchtruppen till lördagens träningsmatch mot Örebrolaget Karlslund hemma på Idrottsparken. Matchen startar klockan 14.

Maif har i övrigt en målvaktsplats att tillsätta.

– Vi hoppas på någonting mer i övrigt också, berättar Daniel Soner.

LÄS MER: Skyttekungen klar för Maif

LÄS MER: Klart: Adolfsson till Maif

Motalakillen Erik Moberg spelar i superettan med Jönköping Södra, pendlar från Motala. Nyligen skrev Jönköpings-Posten att Moberg är en av tre spelare som J Södra skulle vilja bli av med.

Men Moberg räknar med att fortsätta i superettanlaget.

– Ja, inga andra planer. Jag tror på en bra säsong för laget, gjort det bra i cupen och träningsmatcherna. Fått in några duktiga nyförvärv. Jag har kontrakt så jag kör på, säger Erik Moberg.

Maif vann senast mot Norrköpings Assyriska med 3–2 i en jämn match där André Rako, Joe Harris och Eldin Lugonja gjorde målen.

Maifs U19-lag vann senast hemma mot Lidköpings FK med 7–0. Under ligacupens fyra matcher har laget gjort 20 mål och inte släppt in något.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jens Bollius

Ämnen du kan följa