Obesegrade matchraden förlängd för MotalaObesegrade matchraden förlängd för Motala

Motala tar emot Vänersborg FK – se matchen här

14 september 2024 17:26
Fotboll

Motala tappade ledning till oavgjort mot Stenungsund

Motala tappade ledning till oavgjort mot StenungsundMotala tappade ledning till oavgjort mot Stenungsund
6 september 2024 21:24
Fotboll

Motala sänkte IFK Skövde – Albin Ödberg matchhjälte

Motala sänkte IFK Skövde – Albin Ödberg matchhjälteMotala sänkte IFK Skövde – Albin Ödberg matchhjälte
6 september 2024 01:24
Fotboll

Motala och IFK Skövde drabbade samman – se matchen igen här

Motala och IFK Skövde drabbade samman – se matchen igen härMotala och IFK Skövde drabbade samman – se matchen igen här
5 september 2024 10:00
Bordtennis

Matchboll för Motalaspelaren – men världsettan vann

Matchboll för Motalaspelaren – men världsettan vannMatchboll för Motalaspelaren – men världsettan vann
Så var kvartsfinalerna för Andersson och GustafssonStorpublik i Paris
1 september 2024 17:10
Parasport

Team Motala-duons tuffa Paralympics-kvartsfinal

Team Motala-duons tuffa Paralympics-kvartsfinalTeam Motala-duons tuffa Paralympics-kvartsfinal
Gustafsson och Andersson utslagnaUnder söndagskvällen inleds singelspelet
31 augusti 2024 16:33
Fotboll

Motala vann mot Grebbestad efter stark andra halvlek

Motala vann mot Grebbestad efter stark andra halvlekMotala vann mot Grebbestad efter stark andra halvlek

Jens Bollius: Piraterna vidare och medalj i Paris? 10 frågor jag ställer mig nu

Piraterna vidare och medalj i Paris? 10 frågor jag ställer mig nuPiraterna vidare och medalj i Paris? 10 frågor jag ställer mig nu
Lagparad i fotbollen?Tomten till Solfjädern?Bandyfester?Hänger Maif kvar?
22 augusti 2024 00:24
Fotboll

Motala tog storseger mot Ahlafors – se matchen i repris

Motala tog storseger mot Ahlafors – se matchen i reprisMotala tog storseger mot Ahlafors – se matchen i repris
16 augusti 2024 20:23
Fotboll

Dubbla nollor när Forward tog emot Motala

Dubbla nollor när Forward tog emot MotalaDubbla nollor när Forward tog emot Motala
15 augusti 2024 06:11
Fotboll

En poäng för Maif borta – se matchen igen här

En poäng för Maif borta – se matchen igen härEn poäng för Maif borta – se matchen igen här

LIVE-TV: Motala AIF vann mot Vänersborg – se matchen här

LIVE-TV: Motala AIF vann mot Vänersborg – se matchen härLIVE-TV: Motala AIF vann mot Vänersborg – se matchen här
4 augusti 2024 16:20
Fotboll

Seger för Motala mot Kongahälla i spännande match

Seger för Motala mot Kongahälla i spännande matchSeger för Motala mot Kongahälla i spännande match
2 augusti 2024 05:15
Fotboll

Maif skrällde mot topplaget Kongahälla – se matchen igen

Maif skrällde mot topplaget Kongahälla – se matchen igenMaif skrällde mot topplaget Kongahälla – se matchen igen
28 juni 2024 21:43
Fotboll

Förlust för Motala mot Säffle SK med 0-4

Förlust för Motala mot Säffle SK med 0-4Förlust för Motala mot Säffle SK med 0-4
20 juni 2024 21:35
Fotboll

Motala äntligen vinnare igen efter seger mot Gauthiod

Motala äntligen vinnare igen efter seger mot GauthiodMotala äntligen vinnare igen efter seger mot Gauthiod
20 juni 2024 06:00
Fotboll

Maif tog sin andra seger – se hemmamötet med Gauthiod igen

Maif tog sin andra seger – se hemmamötet med Gauthiod igenMaif tog sin andra seger – se hemmamötet med Gauthiod igen