– Det känns som att jag har hittat tillbaka. I fjol var jag mätt på det och var helt offside, följde det nästan inte alls. Men nu börjar suget komma tillbaka och det har kommit fortare än jag trodde, säger "Ando".

Stefan Andersson Skill körde själv speedway i många år och i fem olika länder. Efter karriären blev han lagledare för Piraterna och ledde Motalalaget i tio år. Med en rad segrar, mästerskapstitlar och medaljer.

I fjol var han nästa helt borta från sporten efter att batterierna tog slut sista året i Piraterna. Men nu är Andersson Skill på gång igen, nu som expertkommentator i tv och det kan bli mer engagemang.

Artikelbild

| Piraternas guldhjälte Stefan Andersson Skill är tillbaka i speedwayen, som expertkommentator i tv. Nu gästar han också veckans Sportsnack i Öst media.

– Det kan bli att jag står i en depå igen nästa år, säger 47-åringen.

Sportsnack kan ses på mvt.se och corren.se och handlar om Piraterna i dag, hur bra det kan gå för Motalalaget i ett slutspel i höst, hur det går i tisdagens hemmamatch mot Västervik, snack om publiksiffror och tv-sändningar, och om Indianernas skicklige lagledare från Motala, Peter Johansson. Med mera.