Avsnitt 12 i videoserien, som kan ses på mvt.se och corren.se, handlar bland annat om de senaste matcherna mot Tellus och Sandviken, men också om hallfrågan, hjärnskakningar och om Johan Thorssons comeback i Göransson arena.

– Thorsson är ett unikum som hållit sin matchvikt genom att stå på is regelbundet och har spelat i B-laget de senaste åren. I enstaka matcher går det att använda sin rutin och erfarenhet på det här viset, säger Pär Höckert.

Om IFK:s insats mot Tellus, 1–3, säger Höckert att IFK borde tagit någon poäng, men att Tellus vann alla närkamper och hade matchens bäste spelare i Anders Persson. Mot Sandviken var det i stället IFK som tog fram krigarhjärtat och fajtades med målet att ta poäng.

Artikelbild

| Pär Höckert, Motalakillen som nu jobbar i Svenska bandyförbundet och som tidigare varit spelare, tränare och ordförande i IFK Motala, gästar Bandysnacks del 12 som finns att se på mvt.se och corren.se.

Pär Höckert har tidigare varit spelare, tränare och ordförande i IFK Motala, och nu jobbar han i Svenska bandyförbundet.

Bandysnack handlar även om idén med utebandyliga och de kommande matcherna mot Falun hemma på onsdag och Hammarby borta på lördag.