LÄS MER: Beskedet dagen efter

LÄS MER: Avbröt stormatchen

LÄS MER: Ni måste kaxa till er, LFC

– Vi siktar på att Anna kan vara med mot Kristianstad på lördag. Hon har börjat med den så kallade hjärntrappan, säger Olof Unogård, tränaren.

Landslagsbacken drabbades av en lindrig hjärnskakning och tvingades avbryta hemmamötet med Paris i förra veckan. Nu är hon på väg tillbaka, men ännu inte redo för spel. Däremot återkommer Stephanie Labbé efter avklarat landslagsuppdrag med Kanada och tar över som målvakt i de tre matcher som återstår av säsongen. Kosovare Asllani har känt sig något hängig under senaste tiden, men räknar med spel.

För LFC blir de avslutande allsvenska matcherna (mot Djurgården och Kristianstad) förberedelser inför bortamatchen i Paris om en dryg vecka.

– Vi vill gärna åka dit med två vinster för att få med oss en bra känsla. Fjärdeplatsen är körd, men vi tänker absolut inte sluta sämre än femma i allsvenskan, säger Unogård bestämt.

Danska talangen Dajan Hashemi fick chansen från start mot PSG – och tog den.

– Fantastiskt bra match. Det ska bli kul att se henne i de matcher som är kvar, säger tränaren.

Arbetet med truppen inför 2019 är, som vi berättat tidigare, i full gång och högt upp på önskelistan står en djupledslöpande forward. Ett alternativ skulle kunna vara att använda Frida Maanum i en sådan roll, men samtidigt är hon central mittfältare i grunden och används i den positionen i landslaget.

Det är ingen hemlighet att Stina Blackstenius, som har ett kontrakt med Montpellier som går ut i vår, är en spelare som LFC gärna vill ha tillbaka.

Som vanligt sänder vi LFC:s allsvenska matcher direkt på bland annat på Corren.se och Klackspark.com.