Här är beskedet om LFC-stjärnan

Det var i första halvlek i Champions league-mötet med PSG som LFC:s Anna Oskarsson nickade ihop med en motståndare. I halvlek byttes hon ut med en misstänkt hjärnskakning – men mår efter omständigheterna bra.

18 oktober 2018 17:15

– Jag gick upp i en nickduell och vi nickade ihop. Efter någon minut reagerade jag som man brukar göra efter en vanlig smäll, men sedan blev jag yr och trött. När jag satte mig ner kändes det ungefär som när man behöver gå och lägga sig. Det blev väl någon liten hjärnskakning. Men i dag (torsdag) är jag på benen och känner mig inte yr. När jag håller igång blir jag bara lite trött, säger Anna Oskarsson.

Det är oklart hur länge hon blir borta. Det har inte gjorts några större undersökningar än utan hon kommer prata med sjukgymnasten under fredagen.

– Vi konstaterade bara att jag inte kunde spela vidare under matchen. Vi har inte kollat upp något i dag. Vi är lediga nu men på fredag ska jag prata med sjukgymnasten. Jag har inte hunnit prata ordentligt med dem utan laget samlas på lördag igen, säger Oskarsson.

Men du har inte reagerat på ljus eller något sånt?

– Nej, inget sånt. Det känns mycket bättre i dag än vad det gjorde i går. Jag hoppas bara att det inte blir sämre.

Mer LFC:

På fredagen ansluter Stephanie Labbé till truppen igen efter lång bortovaro och efter att ha klarat av VM-kvalet och nordamerikanska mästerskapen i USA. Labbés Kanada kvalade som väntat utan problem in till VM, men föll i finalen mot USA efter mål av Rose Lavelle och Alex Morgan. Utöver finallagen överraskade Jamaica och är klart för spel i Frankrike nästa sommar.

Med både Labbé och Matilda Haglund borta av olika anledningar har 17-åriga Julia Nyström fått chansen i LFC-målet och klarat sig bra. Men räkna med att förstamålvakten nu spelar i de tre matcher som återstår av säsongen: mot Djurgården och Kristianstad i allsvenskan samt i bortamötet med Paris.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Rebecca Candevi Per Bergsten