Krogen inleder samarbete med eventföretag

I slutet på oktober är det nypremiär för Harrys i Motala. Satsningen i gamla Saluhallen innebär också att krogen inleder ett samarbete med Play Reklam & Event.

Krögaren Marcus Kåtorp har tidigare berättat om det planerade restaurangkonceptet, med fokus på god mat, skön atmosfär och bra underhållning. Men för att krydda verksamheten och nå ut till en bredare publik, inleder han ett samarbete med Jonny Johansson.

– Jag har haft ögonen på honom länge då han ordnat stora och bra event i Motala. Det är den typen av profil jag behöver samarbeta med, säger Kåtorp.

Jonny Johansson verkar själv nöjd.

– Det här öppnar möjligheter för oss som eventbolag då det varit lokalbrist sedan Lokverkstan och Folkets park stängde. Vi vill Motala väl men är nästan aldrig hemma, vilket är väldigt tråkigt. Vi behöver stor kapacitet och har fått kriga ihjäl oss för det, säger han. 

Nu öppnas nya möjligheter, för båda. Samarbetet inleds med en show- och julbordssatsning under elva inplanerade kvällar. Gäster som bara vill komma till "efterfesten", som kommer att bjuda på en rad olika artistuppträdanden, ska kunna göra det då lokalerna tar upp till 900 personer.

Ni inleder med en högsäsong. Hur är planerna efter det?

– Det kommer att hända saker nästan varje kväll, säger Marcus Kåtorp.

Han har tidigare berättat om aktiviteter som livemusik, temakvällar, quiz och företagsevenemang.

–  Kärnverksamheten är mat, men vi ska även jobba stenhårt med event för att locka alla målgrupper.

Duon planerar också att samarbeta kring jul och nyår. Annandagsbalen kommer till exempel att flytta från Teamsportiahallen till Harrys.

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa