Fler borde visa vad de tycker i Lalandiafrågan

"Jag vet av egen erfarenhet att framförallt många äldre tar avstånd från Lalandia i Varamon" skriver insändarskribenten.

"I de flesta fall grundar sig detta på att man inte är van eller vågar uttrycka sig i skrift.  Men det finns andra sätt, som skulle kunna vara verkningsfulla" skriver insändarskribenten.

"I de flesta fall grundar sig detta på att man inte är van eller vågar uttrycka sig i skrift. Men det finns andra sätt, som skulle kunna vara verkningsfulla" skriver insändarskribenten.

Foto: Peter Calén

Insändare2022-10-12 19:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Ett stort tack till Harriet Svensson som på ett överskådligt sätt beskriver hur Lalandiaaffären drabbar Motalas medborgare ekonomiskt.

Synd bara att det verkar gentemot Motalas politiker vara bortkastat. Fantastiskt är dock hennes uthållighet i ärendet. Tur att det finns sådana som hon, men det borde bli många fler som på något sätt visar vad man tycker.

Jag vet av egen erfarenhet att framförallt många äldre tar avstånd från Lalandia i Varamon. Detta oftast med att man säger, att det inte blir någonting av, och så uteblir åtgärd för att motverka. Ja, jag förstår mycket väl att det inte är lätt att skriva ner sin åsikt. I de flesta fall grundar sig detta på att man inte är van eller vågar uttrycka sig i skrift.  Men det finns andra sätt, som skulle kunna vara verkningsfulla.

Tyvärr gav inte det senaste kommunalvalet någon fingervisning. Jag hade hoppats på att många blankröster skulle visa att man tar avstånd från att alla politiska partierna ovillkorligen vill genomföra denna för Motala så kostbara process.