Savannah Karlsvärd målskytt - men Vadstena föllSavannah Karlsvärd målskytt - men Vadstena föll
24 maj 2024 21:32
Fotboll

Formstarka Borensberg tog ny seger mot Rimforsa

Formstarka Borensberg tog ny seger mot RimforsaFormstarka Borensberg tog ny seger mot Rimforsa
22 maj 2024 21:20
Fotboll

Lova von Walden målskytt när Vadstena förlorade

Lova von Walden målskytt när Vadstena förloradeLova von Walden målskytt när Vadstena förlorade

Louise Pettersson tremålskytt för Borensberg

Louise Pettersson tremålskytt för BorensbergLouise Pettersson tremålskytt för Borensberg
12 maj 2024 20:01
Fotboll

Lotta Norlanders mål räckte inte när Borensberg föll

Lotta Norlanders mål räckte inte när Borensberg föllLotta Norlanders mål räckte inte när Borensberg föll
12 maj 2024 19:22
Fotboll

Tung bortaförlust för Fornåsa mot AC Studenterna

Tung bortaförlust för Fornåsa mot AC StudenternaTung bortaförlust för Fornåsa mot AC Studenterna
9 maj 2024 21:18
Fotboll

Oavgjort för Vadstena hemma mot W Klost/Ljung

Oavgjort för Vadstena hemma mot W Klost/LjungOavgjort för Vadstena hemma mot W Klost/Ljung
7 maj 2024 21:01
Fotboll

Norlander poängräddare för Borensberg - i 89:e minuten mot AC Studenterna

Norlander poängräddare för Borensberg - i 89:e minuten mot AC StudenternaNorlander poängräddare för Borensberg - i 89:e minuten mot AC Studenterna
5 maj 2024 19:26
Fotboll

Vadstena vann efter kanonstart mot Fornåsa

Vadstena vann efter kanonstart mot FornåsaVadstena vann efter kanonstart mot Fornåsa
28 april 2024 19:20
Fotboll

Lova von Walden matchhjälte när Vadstena sänkte Borensberg

Lova von Walden matchhjälte när Vadstena sänkte BorensbergLova von Walden matchhjälte när Vadstena sänkte Borensberg
21 april 2024 19:10
Fotboll

Vadstena föll mot AC Studenterna med 0-4

Vadstena föll mot AC Studenterna med 0-4Vadstena föll mot AC Studenterna med 0-4
8 oktober 2023 18:57
Fotboll

Mål av Matilda Gunnarsson och Lova von Walden - men förlust för Vadstena

Mål av Matilda Gunnarsson och Lova von Walden - men förlust för VadstenaMål av Matilda Gunnarsson och Lova von Walden - men förlust för Vadstena
8 oktober 2023 18:15
Fotboll

Bortaförlust för Borensberg mot Mjölby AI

Bortaförlust för Borensberg mot Mjölby AIBortaförlust för Borensberg mot Mjölby AI
1 oktober 2023 18:28
Fotboll

Oavgjort mellan Borensberg och Rimforsa B

Oavgjort mellan Borensberg och Rimforsa BOavgjort mellan Borensberg och Rimforsa B
24 september 2023 19:03
Fotboll

Lotta Norlander avgjorde när Borensberg sänkte Vadstena

Lotta Norlander avgjorde när Borensberg sänkte VadstenaLotta Norlander avgjorde när Borensberg sänkte Vadstena
18 september 2023 21:40
Fotboll

Tung förlust för Borensberg borta mot Hjulsbro B

Tung förlust för Borensberg borta mot Hjulsbro BTung förlust för Borensberg borta mot Hjulsbro B
17 september 2023 18:29