Masic, som nu spelar fotboll med Motala AIF i division 2, spelade för Örebro SK i den svenska futsalligan förra säsongen. Dribbla United har också gjort klart med Maifs fotbollsmålvakt Oliver Bergman, som tillhört Nybro IF i futsal, under frimånaden.

– Sedan har vi tillgång till övriga Maiftruppen, de som vill. Men de behöver vi inte skriva över under frimånaden, säger Dribbla Uniteds ledare Elias Hanna.

Dribbla Uniteds första säsong i seriespel blir i division 2 mot sex andra östgötalag. Motståndare blir grannklubben och lokalrivalen Motala FK, med Mille Hamasaid i spetsen, och Östra Ryd, Stjärnorp, Norrköpings FK U21, Linköpings futsal SK, samt Elit från Norrköping.

Linköping har förstärkt sitt lag och det lär också bli intressanta Motaladerbyn. Det är inte klart än om det blir enkelmöten och sex matcher eller dubbelmöten med tolv matcher.

– Vi vill ha dubbelmöten så vi får sex hemmamatcher. De vill vi skapa fest omkring, säger Elias Hanna.

Division 2 är den tredje svenska futsalnivån under SFL och division 1.

– Vi vill vara favorit i serien, så bra ska vi vara. Vi har spelat jämnt med Ektorp som sprang igenom serien förra säsongen, säger Elias Hanna som även planerar damlag och även ett ungdomslag i P15-DM med Dribblafärg.