Två personer som ska fungera som ett och utföra varje moment i perfekt symmetri. Det är en av de delar som krävs för att en tvåmannabesättning ska kunna framföra en segelbåt så fort som möjligt.
Det spelar ingen roll hur kompetenta seglare de är var för sig. Utan ett perfekt samspel så blir det inte bra.
Det kan krävas år av träning för att få till det. Sen finns det sällsynta fall där det sitter nästan direkt. Som det gjorde när Kasper Nordenram och Linus Berglund började segla 29:er ihop i augusti.
Bara två dagar efter att Nordenram vunnit ett JEM-silver ihop med Axel Pantzare så genomförde de sitt första träningspass ihop och bitarna föll på plats nästan direkt.
– Det gick väldigt snabbt vilket var lite förvånande, säger Berglund när vi träffas på Motala Riksseglinggymnasium där de båda är elever och det menar de är en av förklaringarna det.
Den andra förklaringen är den som gäller nästan alla idrottsframgångar. Nämligen hård och målmedveten träning.
– Vi har ju gått i samma klass i tre år så vi känner ju varandra väl. Lite halvknackigt gick det väl i början men vi körde ju så många pass så vi kom in i det, säger Nordenram.
Nu var målet inte bara att hitta samspelet i båten innan säsongen var över. För när de hissade segel tillsammans första gången så var det tre veckor kvar till den första av två kvaltävlingar till JVM i Kina.
Och målet de hade var att ta den där VM-platsen som Nordenram i fjol missade med minsta möjliga marginal.
– Det var vårt stora mål. Men det var ändå lite förvånande att vi lyckades eftersom vi bara seglat ihop i tre veckor. I den första tävlingen slutade vi delad etta, den andra vann vi rätt överlägset. Så det var en skön revansch för i fjol, säger Nordenram.
Den 6:e december bär det av till Sayna på ön Hainan utanför Kinas sydkust. Här ska de försvara de svenska färgerna i kamp med 24 andra nationer i sin klass.
– Det blir ju lite som ett mini-OS när det bara är en båt från varje nation med. Hela arrangemanget är uppbyggt för att man ska få OS-känsla och många av de som är med nu kommer vara med på OS om sex år, säger Berglund och blicken från de båda besvarar med all önskvärd tydligheten frågan om de själva kommer är en kommande OS-besättning.
Fyra dagar efter ankomst till Kina avgörs den första seglingen och efter att bara ha seglat tillsammans i drygt tre månader så har målsättningen klar för sig.
– Målet är att ta medalj. Det är det som håller oss motiverade att segla här hemma trots vädret. Vi seglade en Europacup-tävling för en månad sedan där vi mötte fransmännen som är favoriter nu. Då var vi inte så långt bakom dem och kunde vi vara så nära dem efter att bara ha seglat ihop i två månader. Ja, då borde vi kunna vara ännu närmare nu, säger Nordenram.