Suljic kom hem till Motala

Exproffset i Chelsea, 21-årige Ali Suljic, återvände till Motala i helgen. Som fotbollsspelare på planen. Först vann han med kändislaget i Fotbollsnatta, 3–1 mot eleverna, och dagen efter spelade Suljic Råslätt cup i Jönköping med sina Motalakompisar i Dribbla United. Dribbla vann mot Tord i åttondelsfinalen efter mål av Adam Larsson, men sedan föll dribbla på straffar i kvartsfinalen mot Hallby. Ali Suljic kommer göra några futsalveckor nu med Dribbla, men sedan ska han vidare till ny utomhusklubb i januari, efter att inte ha fått stanna i Häcken. "Vi har kontakt med klubbar både i Sverige och utomlands", säger Ali Suljic. Från kändislaget kan berättas att wingbacken Kenny Pavey inte heller vet var han ska fortsätta nästa år. 39-åringen vann tvåan med Vasalund ihop med André Rako, men oklart om han följer med till ettan. Pavey spelade med en annan Motalagrabb, David Leinar, i Ljungskile. Apropå Motala är det också oklart om Venera Rexhi fortsätter i Sundsvall i elitettan. Hon vet inte det än, men spelar för Boren nu i futsal.

Moberg har mer att ge på elitnivå

När Motala AIF presenterade nye tränaren Christer Persson tränade mittbacken Erik Moberg, som bor i Motala, samtidigt i Idrottsparkens gym. Rykten om Mobergs återkomst i Maif har startats. Men Erik Moberg klargör att han tänker fullfölja sitt kontrakt i superettan med Jönköping Södra nästa år och han har mer att ge på elitnivå. Däremot kan han tänka sig spel i Maif i framtiden.

Eric Lisell tillbaka på planen

Han fick klartecken i veckan att börja matcha och i helgen var Eric Lisell tillbaka i IFK Motalas samarbetsklubb Tranås i bandyallsvenskan. Vägen tillbaka till elitserien har påbörjats för Lisell som plågats av hjärtproblem ända sedan i somras.

Skvallerspalten tar helguppehåll

Bonus tar nu lite ledigt över jul och nyår, men är tillbaka efter trettonhelgen med det senaste skvallret från sportvimlet i Motala och Vadstena. Ses igen nästa år!