Så kör Piraterna i Västervik

Serieledarna på bortabana. Det borde vara den tuffaste uppgiften för säsongen.

7 juli 2019 21:08

Piraterna ändrar inte sin startsjua i tisdagens elitserietävling i Västervik. I ostkustens pärla möts då Västervik och Piraterna för andra gången på mindre än en månad. Piraterna förlorade i juni med 43–47 på Probaco arena i Motala.

– De har varit en maskin och är en av de stora överraskningarna i år. Men någon gång måste de ju trilla dit, säger Piraternas lagledare Fredrik Staaf om motståndarlaget.

Västervik är etta i tabellen med 18 poäng, medan Piraterna är sjua, precis utanför slutspelsplats, med sex poäng. Piraterna har en förlustsvit på fyra raka matcher.

– Vi ska försöka vända trenden, men det blir inget nyförvärv nu som det ser ut som, säger Fredrik Staaf och berättar att värvningsfönstret stänger på onsdag.

Lagen på tisdag, Västervik: 1. Peter Ljung, 2. Jack Holder, 3. Peter Kildemand, 4. Bartosz Smektala, 5. Nicki Pedersen, 6. Anton Karlsson, 7. Mikkel B Jensen.

Piraterna: 1. Mikkel Michelsen, 2. Kai Huckenbeck, 3. Pawel Przedpelski, 4. Linus Sundström, 5. Niels-Kristian Iversen, 6. Daniel Davidsson, 7. Jonas Davidsson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jens Bollius