Mer offensiv för City – vi sänder

Runt en månad till seriestart – då går försäsongen in i nästa fas för Linköping City.

4 mars 2019 21:00

– Det känns som att vi ligger bra framme med det vi gjort så här långt. Vi har mött motstånd från allsvenskan och superettan och fått vår defensiv testad. Nu är det offensivt fokus framöver, säger managern Melke Alan.

Träningsmöte med division 1-konkurrenten Sylvia väntar på tisdagskvällen, en match som direktsänds på corren.se och nt.se med avspark klockan 18.15. Som vi berättat tidigare jobbar hårdsatsande City med att spika de sista pusselbitarna och både mexikanen Carlo Yael Vázquez och paraguayanen Santa Cruz, som ännu inte är helt klara, finns med i truppen mot Sylvia.

Det samma gäller brassen Wellington Gigante som enligt våra uppgifter är klar, men ännu inte presenterad. Tanken är också att andra nyförvärv som Almir Gullit dos Santos, Alexander Fioretos och Adam Larsson ska matchas. I övrigt kommer rutinerade Patrick Johansson närmare spel efter en skade- och rehabiliteringsperiod.

– Som tidigare blir det en hel del nytt, men vi har x antal matcher och ett läger i Spanien på oss att få ihop allt. Tänket är detsamma som i fjol, men samtidigt måste vi så klart utvecklas. Det gäller både spelare och ledare, säger Melke Alan.

Klart med någon match i Alicante?

– Nej, vi får se vad vi kan hitta för motstånd där.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Per Bergsten