– Vi gjorde många bra saker idag och det här ger en annan energi till träningarna i veckan.

Han hade just sett sitt lag besegra Tyresö med 2–0 (1–0) vilket betydde första segern för säsongen efter en tuff start med bara en poäng på två matcher.

– Klart att det betyder en hel del. Vi är väldigt glada för att lyckas vinna och dessutom hålla nollan. Det ger lite lugn i truppen och ett kvitto på att vi gör saker och ting rätt.

Just det där med att ni är på rätt väg, när ska ni vara framme vid målet?

– Som tränare är man aldrig nöjd, det finns alltid saker att förbättra. Nu ser jag perioder i matcherna som är som vi vill ha det, både offensivt och defensivt, och vi är tillräckligt långt framme för att vara med och tävla med alla lagen i den här serien. Men man vill ju att de perioderna ska bli längre och längre, helst hela matcherna till slut.

Maif inledde riktigt starkt, tog tag i saker och ting direkt och fick dessutom utdelning efter bara fem minuter när Eldin Lugonja förvaltade Renato Rakos låga inlägg genom att skarva in bollen i mål.

Ännu bättre blev det i andra halvlek där Maif dominerade mer och mer och radade upp chanser till fler mål. Men mål blev det inte förrän André Rako hakades upp i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten.

Efter en lång diskussion mellan Valon Silka och just André Rako, så lång att domaren var på väg att ge nån av dem en varning, så slog Silka straffen i mål.

– Det var egentligen aldrig något snack om vem som skulle ta den, både han och jag var sugna men jag var försteskytt och då tog jag den, berättade Valon Silka.

Målet där gav Maif segern och lite mer lugn och ro i laget.

– Bara en poäng på två matcher innan det här var klart under budget, men nu känns det som vi är på rätt väg. När vi får ännu mer utdelning på våra chanser kan det bli riktigt bra, sa Silka.