KLART: Vi direktsänder IFK Motalas sista matcher

Tre matcher återstår av elitserien och IFK Motala jagar slutspel. Nu är det klart att vi direktsänder IFK:s tre avslutande matcher.

4 februari 2019 11:00

– Vi fortsätter att erbjuda våra prenumeranter riktiga godbitar vad gäller direktsänd lokal idrott och vi märker hur uppskattat det är, säger Öst Medias sportchef Peter Mildaeus.

Efter VM-uppehållet väntar nu en spännande avslutning av elitserien. IFK Motala ligger, med tre matcher kvar, på tionde plats som innebär åttondelsfinal. Det är väldigt jämnt om de två sista slutspelsplatserna. Elvan Sirius, precis utanför slutspel, ligger på samma poäng som Motala medan nian Broberg/Söderhamn har en poäng mer.

Nu är det klart vi sänder de avgörande tre matcherna för IFK Motala. På onsdag, 6 februari, väntar seriefyran Edsbyn på bortaplan. På fredag, 8 februari, kommer nästjumbon Frillesås till Motala och nästa tisdag, 12 februari, väntar IFK Vänserborg på XL Bygg Arena för IFK Motala.

– Känslan är att detta kommera att leva långt in i sista grundomgången. Det ska bli mycket spännande, säger Peter Mildaeus.

Matcherna kommer att sändas på mvt.se och corren.se. Alla tre matcherna startar klockan 19.00.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Marcus Nyenger