Vinn 10000 kronor för din lÀsarbild

Nu har du chansen att fÄ upp till 10 000 kronor för din nyhetsbild! Har du hamnat mitt i en nyhetshÀndelse? Har du tagit en bra bild eller video? Tveka inte att mejla, mms:a eller sms:a oss.

Tipsa oss!2020-03-30 08:38

Har du ett tips eller har du blivit ögonvittne till en nyhetshĂ€ndelse? Det kan vara en olycka, brand eller en polisinsats. Det kan sjĂ€lvklart Ă€ven vara andra uppseendevĂ€ckande hĂ€ndelser, exempelvis en Ă€lg som förvirrat sig in i ett bostadsomrĂ„de eller kanske att du rĂ„kat stöta pĂ„ kungen. Tveka inte att ta fram din mobilkamera och fĂ„nga situationen. Skicka bilden/videoklippet som MMS eller mejl till tipsa@mvt.se 

Du kan Àven anvÀnda vÄrt tipsaformulÀr som du hittar pÄ www.mvt.se/tipsa

Varje mĂ„nad delar vi ut totalt 10 000 kronor för de bĂ€sta bilderna som skickas in till Öst Media (www.corren.se, www.nt.se, www.folkbladet.se, www.mvt.se, www.vt.se, www.vimmerbytidning.se och www.kindaposten.se. Summan kan gĂ„ till en person för en enda lĂ€sarbild eller videoklipp, eller delas av flera som skickat in bilder/videoklipp. I övrigt ger vi ingen ersĂ€ttning för publicerade bilder/videoklipp. De personer som belönas kontaktas via mejl efter mĂ„nadsskiftet.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

NĂ€r du skickar in bilder eller filmer ger du oss tillĂ„telse att kostnadsfritt publicera dem i vĂ„ra kanaler inom Öst Media eller i videospelaren Youplays nĂ€tverk. Det kommer stĂ„ att det Ă€r lĂ€sarbilder nĂ€r vi publicerar dem, men om du vill ha med ditt namn som byline mĂ„ste det tydligt framgĂ„ i ditt MMS eller mejl.

Nyhetsbilder Ă€r en fĂ€rskvara – skicka in din bild till oss omgĂ„ende.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:
TĂ€nk pĂ„ att i första hand hjĂ€lpa – innan du tar upp kameran. Visa hĂ€nsyn. Respektera mĂ€nniskors integritet. GĂ„ inte in pĂ„ privat omrĂ„de och hĂ„ll ett normalt avstĂ„nd till mĂ€nniskor. Respektera polisens eller rĂ€ddningstjĂ€nstens avspĂ€rrningar. StĂ„ inte i vĂ€gen sĂ„ att du hindrar rĂ€ddningspersonalen i sitt jobb. Stanna inte med din bil vid olycksplatser – dĂ„ riskerar du att hindra trafiken.