Fotbollsshow kommer till Norrköping

Deras magasin och podcast gör succé runt om i fotbolls-Sverige. Nu tar Offside steget till scenen och i mars 2019 kommer föreställningen "Offside Live" till Norrköping.

7 december 2018 11:03

Den 21 mars, lagom inför den allsvenska premiären, kommer chefredaktörerna Johan Orrenius och Anders Bengtsson till Arbis Bar & Salonger där man bjuder på en unik fotbollsshow med allsvenskan som bärande tema.

"Detta är alltså ingen tidstypisk "livepodd" med halvfokuserat pladder om ditten och datten i 90 minuter. Vi jobbar med manus just nu och har svinkul medan vi gör det. Förutom att vi själva står på scenen kommer vi att ha specialskriven musik och räkna dessutom med ett par oväntade gäster", skriver man på sin hemsida.

"Offside Live" var från början tänkt att endast spelas i Stockholm, Göteborg och Malmö, men det stora intresset har gjort att man nu gör ett besök även i Norrköping.

– Vi sålde slut Stockholm och Göteborg direkt så vi lägger till allsvenska staden Norrköping och Arbis Bar & Salonger den 21 mars, hälsar arrangören Uno Friedner.

Du kan läsa mer om föreställningen på Offsides hemsida.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Samuel Villius