Borensberg gav inte LSW någon hjälp mot Rimforsa

Borensberg fick se sig besegrat i mötet med Rimforsa i division 4, med 1-4 (0-2) när det spelades i Kristberg.

Borensbergs IF, här i en tidigare match, förlorade mot Rimforsa i division 4-matchen i Kristberg på söndagskvällen.

Fotboll2024-06-02 20:32

Gästerna Rimforsa gjorde första målet. Daniel Rambin slog till, redan i 19:e minuten.

I den 24:e minuten fick Rimforsas Henrik Isaksson rött kort.

Rimforsa ökade ledningen till 2-0 efter en dryg halvtimmes spel, genom Oscar Stridell. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Daniel Rambin återigen och ökade ledningen för Rimforsa.

I 68:e minuten nätade Daniel Rambin, och gjorde 4-0 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Bara fyra minuter senare var det Emil Anderlund som såg till att Borensberg reducerade till 1-4. Fler mål än så blev det inte för Borensberg.

Daniel Rambin gjorde tre mål för Rimforsa som nu passerade LSW i tabellen.

Nästa motstånd för Borensberg är Vikingstad. Lagen möts onsdag 5 juni 19.00 på Björkhagavallen.

Karta: Björkhagavallen