Boren stod för megakross mot avsågade laget

Boren fortsätter att gå fram som en ångvält, precis bakom Malmslätt, i toppen av division 4 västra. Mot Borensberg blev det nästan skrämmande stora siffror.

Boren var, som väntat, fullkomligt överlägsna mot Borensberg.

Boren var, som väntat, fullkomligt överlägsna mot Borensberg.

Foto: Jonathan Häggström Wedding

Fotboll2019-09-07 19:54

Tre snabba mål första kvarten. Sedan var det fullständigt godnatt för Borensberg – som själva vet om att det kommer bli nedflyttning.

– Vi är ju avsågade och då kan det gå så här. Men det blev alldeles för många mål till slut, suckade lagledaren Kenneth Forslund uppgivet.

9–0 (4–0) som matchen slutade var snarare i underkant.

Borentränaren Martin Axén:

– Luften gick ur dem helt och vi kunde rotera friskt i laget. Det var inte så mycket att snacka om helt enkelt. 

I Borensbergslägret var det som sagt deppigt. Det mesta har gått fel under säsongen och efter 18 matcher har nästjumbon bara tagit tre segrar.

– Det är bara att glömma den här säsongen och sikta på nästa. Vi har tre topplag kvar att möta och det lär ju bli tre förluster till. För oss handlar det mest om att hålla ihop det med tanke på alla skador vi dessutom har.

Borens Gabi Morad hade roligast av alla och noterades för hela fem fullträffar.

 – Gabi är en av många spelare som visar strålande form och vi har många valmöjligheter. Under hösten har vi varit riktigt bra och det visar sig på de nio raka matcherna utan förlust, säger Axén.

Seriesuveränerna Boren och Malmslätt (tre poängs försprång) möts också i den näst sista omgången. 

– De har en del svåra matcher kvar så det kan nog bli spännande ända in. Jag tycker att det ser bra ut inför de sista tre matcherna. Om vi kan slå Maik har vi allt i egna händer.

Övriga mål i Boren gjordes av: Isak Nelsson, Jordan Östling, Dzenan Zekic och Arvid Walan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!