Anfallaren lämnar ÅFF – och slutar

ÅFF-anfallaren Samuel Holm slutar med fotbollen – mitt under säsongen.

170611 tvidabergs Samuel Holm jublar efter 0-1 ihop med lagkamrater under fotbollsmatchen i Superettan mellan GAIS och tvidaberg den 11 juni 2017 i Gteborg.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRN / Cop 89

170611 tvidabergs Samuel Holm jublar efter 0-1 ihop med lagkamrater under fotbollsmatchen i Superettan mellan GAIS och tvidaberg den 11 juni 2017 i Gteborg. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRN / Cop 89

Foto: MICHAEL ERICHSEN

Fotboll2017-07-21 14:14

– Jag känner inte samma glädje med fotbollen, säger han i en intervju på klubbens hemsida.

På lördagen nystartar superettan, med för ÅFF:s del hemmamöte med serieledande BP. Då finns inte Samuel Holm med i truppen. 19-åringen, som inför förra säsongen värvades från allsvenska Djurgårdens juniorled, har tagit det ovanliga beslutet att lägga av.

Redan nu.

Med omedelbar verkan.

Först väntar semester och sedan blir det enligt Correns uppgifter flytt utomlands.

– Motivationen saknas och då ska jag inte ha en plats i laget. Någonstans i mig finns inte samma glädje för fotbollen. Jag älskar det fortfarande, men inte på samma villkor som för bara ett halvår sedan, säger Samuel Holm.

ÅFF har varit medvetet om hans tankar under våren och lånet av Teddy Bergqvist från Malmö gör att det truppens numerär förblir intakt. Samuel Holm har haft svårt att ta en ordinarie tröja i ÅFF, men spelar en del under våren och avgjorde bland annat bortamötet med Gais.

Under lördagen väntar nystart för brukslaget när serieledaren Brommapojkarna kommer på besök till Kopparvallen efter en tids uppehåll.ÅFF som haft ett betydligt tyngre 2017 än 2016 parkerar på en tiondeplats i tabellen, men visade gott gry innan sommaruppehållet där laget tog tio av tolv poäng på de avslutande fyra matcherna.Vad gäller de positiva beskeden så är både Linus Tornblad och ungdoms-landslagsmannen Isac Lidberg, som missade stora delar av vårsäsongen på grund av skador,tillbaka och med i matchtruppen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!