Boren tog tung seger i toppmötet

Fyra mål inom loppet av knappt tio minuter. Och så ett åskavbrott på det. Toppmötet mellan Grebo och Boren i division 4 hade det mesta.

18 juni 2019 21:37

Det blev Boren som hängde på Malmslätt i toppstriden efter en stark seger med 4–1. Men det såg länge ut som om Grebo skulle ro hem alla tre poängen, hemmalaget ledde med 1–0 med knappt tio minuter kvar av ordinarie tid.

– De tog en onödig utvisning med en kvart kvar, och Gabi Morad kunde göra 1–1 kort därefter. Sen blev det ett kortare åskavbrott när vi kunde snacka ihop oss – efter det gick vi ut och gjorde tre mål på sju minuter, sa Borentränaren Martin Axén belåtet.

Gabi Morad gjorde två mål, Daniel Hermelin och Davor Jelic varsitt.

Borensberg var nära att skrälla mot serieledaren Malmslätt.

– Jag är besviken, men samtidigt jäkligt nöjd, sa tränaren Ibrahim Beganovic efter 1–3 på Hellgrenshagen.

Borensberg har en tung vårsäsong bakom sig, men gjorde en utmärkt insats mot obesegrade Maik. Gästerna ledde länge med 1–0 efter Jonathan Beganovics mål, men fick en utvisning med kvarten kvar att spela och orkade inte stå emot hemmapressen.

– Inget att säga om utvisningen, men det är klart att det blev jobbigt för oss med en man mindre. Före det tycker jag att vi har kontroll på matchen. Kan vi fortsätta så här är jag inte speciellt orolig inför hösten, sa Ibrahim Beganovic.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Claes Nilsson