Samtidigt som en spännande OS-turnering i bordtennis utspelats i tv-apparaterna finns Motalas pingisgäng som vanligt redo för ännu ett Paralympics. Den turneringen invigs i Paris 28 augusti och pågår till 8 september.
För Sverige är ledare som Robert Svanberg, Linus Karlsson och Anders Sjöstedt med. Alla med förankring i Västers BTK. Även Daniel Ellermann kommer att följa med som gäst till mästerskapet.
En vecka har det laddats i Motala sporthall, med bord som ser ut exakt som det svartrosa i OS. Lägeravslutningen är en tävling i Stockholm.
Nytt i årets Paralympics är att det spelas dubblar i stället för lag. Det var i lag som Emil Andersson och Linus Karlsson rev den kinesiska muren i Rio 2016. Team Motala tilldelades året efter MVT:s Guldklocka för fler internationella framgångar.
Spelarna nu i landslaget till Paralympics är Alexander Öhgren, Emil Andersson och Daniel Gustafsson från Västers BTK, och Anja Händén, Halmstad, Smilla Sand, Malmö, och Jonas Hansson, Kungälv.
Pingisen har sex av Sveriges totalt 20 paralympier i Paris.
Robert Svanberg har tagit över som förbundskapten efter Daniel Ellermann som nu i stället är landslagschef i förbundet.
– Vi kör många pass för att klara att hålla kvalitet en hel vecka. Bra sätt att svetsa samman gruppen. Ingen är väl favorit att ta medalj, men vi hoppas på någon, säger Robert Svanberg.
Emil Andersson är veteranen i gänget. Tog medalj i både London 2012 och Rio 2016. Nu gör han sitt fjärde Paralympics.
– Jag är lite lugnare nu, tryggare i mig själv, jämför han.
Din målsättning?
– Jag vill slåss om medalj igen, det är det som gäller, säger Väster-spelaren.
Alexander Öhgren har också varit med länge och kunnat bibehålla motivationen över decennier.
– Formen är bra nu, jag har haft kontinuitet i träningen. Medalj är det man strävar efter, efter att ha varit med så länge, säger Öhgren.
Daniel Gustafsson bor i Växjö där han är färdigutbildad lärare. Men i pingisen har han Motala som bas och nu debuterar han i Paralympics i Paris.
– Det här är det största i min pingiskarriär, Paralympics har jag strävat efter länge. Jag tycker att det finns medaljchans i både singel och dubbel, men lottningen är avgörande, säger Daniel Gustafsson.
Det speciella i Paris blir att det är ett stort publikintresse, många biljetter har sålts. En skillnad mot vardagen.
– Det blir högljutt i hallen, med fulla läktare. Pingis är stort i Frankrike, säger Emil Andersson.