Mest prat om väder efter matchen

Jämnt och spännande och bra kamp av båda lagen. Efter IFK Motala-Bollnäs GIF pratades det dock mest om förhållandena.

Det var tätt och trångt i straffområdet på lyror och målvaktsutkast när IFK Motala mötte Bollnäs GIF i elitserien. Efteråt pratades det mest om vädret.

Det var tätt och trångt i straffområdet på lyror och målvaktsutkast när IFK Motala mötte Bollnäs GIF i elitserien. Efteråt pratades det mest om vädret.

Foto: Thomas Augustsson

Bandy2019-11-26 21:56

– Ingen kul match att spela. Det känns som att det börjar bli parodi på allting. Vi lägger ned tid, men får inte utöva det vi lägger ned tid på, sade IFK-backen Nicklas Ögren efter 1-1 (0-1).

– Vi spelar slumpbandy. Vi ville vinna det här, men fick ta de chanser som dök upp, sade IFK-anfallaren Jonas Enander som gjorde 1-1-kvitteringen i andra halvlek, målet som gav poäng.

Bollnäs mittfältare Ville Aaltonen sade:

– Helt okej med en poäng, men en konstig bandymatch. Rättvist med 1-1, inga jättechanser åt något håll. Synd att det var så ospelbart, sade Ville Aaltonen.

IFK Motalas tränare Mattias Sjöholm sade att det var skönt att få med sig en pinne. Men han konstaterade att det bara gick att spela i tio minuter.

– Vi har spelat fyra hemmamatcher nu och ingen av gångerna har det varit lämpat för bandy, suckar tränaren.

Sjöholm tycker ändå att det var strongt att kämpa i 90 minuter och en pinne är något bra att ta med sig.

– Vi är bättre än Bollnäs när det går att spela, säger IFK-tränaren som ville berömma hela laget, men gav ett extra plus till Nicklas Ögren, backen.

– Han slår inte bort en boll, säger Mattias Sjöholm.

IFK Motala passerade nu Västerås SK i tabellen och möter just Västerås borta redan på torsdag.

Karta: XL Bygg Arena
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!