De har precis klivit in i bageriet och bytt om till arbetskläder.
– Nej, jag behöver inte gå upp så långt innan. Jag bor ett kvarter härifrån och frukost kan jag ju äta här, säger Örjan.
Arbetsdagen börjar ganska lugnt. Men tempot höjs snabbt. Degar blandas, bröd knådas och åker in i och ut ur jäskåp och ugn.
Värmen stiger i takt med att klockan går. Örjan och Petter jobbar koncentrerat och pratar inte särskilt mycket.
– Tiden går fort, det gäller att ha framförhållning, menar de och kollar dagens körschema som är nerskrivet på en lapp.
Örjan skjutsar in en plåt till med källarfranska i ugnen.
– Det är en stenugn. Värmen kommer underifrån och brödet blir inte svampigt och färglöst som det kan bli i en varmluftsugn.
Förutom ugnen består maskinparken av ett jässkåp, några degblandare och en bullrivare.
– Sedan är det hantverk rakt igenom, säger Örjan som kan jämföra med ett betydligt större affärsbageri som han jobbat på tidigare.
– Där var det maskiner till nästan allt. Det är inte min grej.
La Bocata är ett familjeföretag. Delägare är Örjan, hans fru Susanne Edlund Gustafsson, deras dotter Emma Gustafsson och svärsonen Petter Thornell.
Örjan, Petter och en deltidsanställd bakar allt bröd i källarvåningen. Susanne och Emma sköter den kombinerade brödbutiken och kafét i gatuplanet på Hovsgatan.
Örjan kom in i bagaryrket på 90-talet.
– Jag blev upplärd av bagarmästare Arne Eriksson. Han har lärt mig det mesta jag kan.
Jämförelsevis är svärsonen Petter som hållit på i två år en nybörjare.
– Förut hade jag ett kontorsjobb inom bilbranschen, så det här är ganska annorlunda, säger 36-åringen som inte verkar ångra karriärbytet.
Kaffet som satts på strax efter klockan fem försvinner i snabb takt. Till det bjuds reportern bjuds på nybakad fralla med smör och honung, samtidigt som Örjan med imponerande flinkhet snurrar "kanelflugor", en sorts kanelbullar.
Bagarna vet förstås ungefär hur mycket de behöver göra av varje sort, varje dag. Men inte exakt.
– Vi gör hellre för lite än för mycket. Jag gillar inte att behöva slänga bröd, säger Örjan.
Fram till nio jobbar de på med matbröd, limpor och vetebröd. Då är morgonpasset klart och de tar en halvtimmes frukostrast.
– Efter det fortsätter vi med att göra småkakor, bottnar och mycket annat fram till klockan ett.
Sedan går de hem, var och en till sig, och sover.
– Men inte mer än en timme. Annars blir man som en zombie, menar Örjan.
– Och jag måste hämta barn på dagis, säger Petter.
Kring bagaryrket verkar det finnas hur många ordvitsar som helst. Örjan och Petter "strösslar" frikostigt med dem.
"Stå inte där och dega", " Jag tror du har en baktanke med det", "Kavla upp ärmarna och jobba" är bara några.
"Bakfickan" når man genom att kliva in genom bageriets "bakdörr". Där kan den som är sugen på färska frallor köpa sådana från halv sju.
Joakim Norrgårds kommer varje morgon.
– Jag jobbar precis intill. Det är perfekt att kunna köpa frukostbröd här, tycker han.