Butikens fokus ligger på lokalproducerade, hållbara och säsongstyrda varor. Allt från ostar till kaffe och choklad.
– Vi vill utbilda folk om kvalitéer och att man ska vara medveten om vad man betalar för. Även att det är stor skillnad på industrichoklad jämfört med hantverkschoklad, säger Johan.
Vad ska man tänka på när man köper choklad?
– Det är inte procenthalten eller storleken som avgör. Man ska inte stirra sig blind på en grön eko-stämpel, säger Johan.
Choklad & Deli Vadstena slog upp portarna i november.
– Vi har haft en butik på webben ett tag, men vi har känt avsaknaden av att ha en fysisk butik. Det här är produkter man vill prata om, det är svårt att bara klicka hem choklad, säger Daria.
Johans bakgrund finns inom restaurang och kafévärlden medan Darias specialområden är turism och marknadsföring.
– Jag har haft ett nära samarbete med Café Chocolat i Linköping och har drivit alla chokladprovningar där, säger Johan.
– Det var som en "perfect match", för jag känner att vi kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt, fortsätter Daria.
Hur kommer det gå att driva en sån här butik om kunderna inte är vana med den här typen av varor?
– Det finns inget liknande i den här radien. Det har funnits en chokladbutik här innan och det har jag bara hört bra om, så vi tror inte det ska vara några problem. Det känns som det finns ett givande intresse, säger Daria.