MVT storsatsar på Motala expo

En hel bilaga inför mässan, liverapporter och tv-intervjuer vid vår monter under fredag och lördag. MVT storsatsar på Motala expo.

8 mars 2016 08:30

På fredag och lördag arrangeras årets Motala expo i Team Sportia-hallen. Från MVT:s sida blir det en storsatsning på evenemanget med en bilaga på torsdagen inför evenemanget, liverapporter från mässan under både fredag och lördag samt tv-intervjuer vid MVT:s monter. Tv-intervjuerna är en del av en utökad satsning på tv-material på mvt.se

– Tv-intervjuerna kommer att gå ut i både 24-kanalen och på webben. Och det finns naturligtvis även möjlighet att lyssna på dem på plats. Bland annat kommer de som får pris för Årets Motalaföretag och Årets företagare att intervjuas, berättar MVT:s chefredaktör Stefan Pettersson.

Bland övriga personer som blir intervjuade märks Maggan Hagman, projektledare för Motala expo, Lunarstormgrundaren Rickard Eriksson, Tillväxt Motalas vd Joakim Ljungqvist och ishockeystjärnorna från stan, Henrik Törnqvist och Anton Blomberg. De två sistnämnda intervjuas under lördagen medan de andra frågas ut på fredagen.

Stefan Pettersson menar att det är en självklarhet för mediehuset MVT att finnas på plats vid Motala expo.

– Vi är där för att Motalas näringsliv är på plats och vi är en del av det. Vi är även en del av det på så sätt att vi bevakar det som händer i näringslivet. Motala expo är en naturlig mötesplats eftersom det kommer så mycket folk dit. Många som är där har tidningen och det är ett ypperligt tillfälle att lyssna på vad folk tycker om den. Vi får träffa läsare och de kan ge oss synpunkter och tips, säger Stefan Pettersson som gärna vill ha besök i MVT-montern.

– Kom och ge oss ros och ris. Har man några frågor eller funderingar så är det bara att komma förbi och ställa frågan så ska vi förhoppningsvis kunna ge ett svar, säger han.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Pontus Persson