"Verkligen dags att skicka in sin anmälan"

Det brådskar för den som vill anordna något under årets Kärleksvecka. Onsdagen är sista anmälningsdagen.

– Nu är det verkligen dags att skicka in sin anmälan, manar Anders Björkman, sammankallande i Kärleksveckans planeringsgrupp.

På onsdagen hålls ett möte i Café Utsikten (Frälsningsarméns lokaler) i Motala för slutplaneringen av årets Kärleksvecka i Motala. 

– Vi räknar med att börja knyta ihop säcken inför årets vecka, säger Anders Björkman. Enligt honom har det "ramlat på bra" med anmälningar och han är tydligt positiv inför Kärleksveckan:

– Jag tycker att det ser väldigt hoppfullt ut!

 

Kärleksveckan inleds den 21 mars och pågår till och med den 29 mars.  Björkman berättar att på invigningen den 21 mars på Kulturakademin i Motala medverkar bland andra två barnkörer och Jonnie Andersson med band.

– Och så har vi två ungdomar, Tuva och Linnea.  Sedan är det några grejer till, men det är inte hundraprocentigt satt än. förklarar han.

 

Kärleksveckan genomförs enligt sin webbsida av Stödföreningen för förebyggande arbete bland barn och ungdom i Motala i samarbete med SRV Ungdomsteamet i Motala kommun. Veckan har alltid ett särskilt tema och årets tema är "Givandets glädje". I invigningen kommer Therese Lundqvist från insamlingen "Julänglar" i Motala att medverka.

– Där kan man väl verkligen prata om givandets glädje, tycker Anders Björkman. 

Veckans avslutning hålls sedan den 29:e i Motala Folkets Hus.

– Då har vi hjälp av Kulturskolans ungdomskör "Humming Somewhere", säger Björkman och berättar att gästartist är sångaren Emil Karlsson från Motala som gått på musikalskola i USA. 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa