Tillväxt Motala planerar event - till hösten

Tillväxt Motala planerar event under rubriken ”inspiration” i början på hösten 2020. 

Man har tänkt sig samla en mix av talare under evenemanget som äger rum i Folkets hus den 17 september. 
– Det är en bit fram så vi hoppas att det här kommer precis i rätt tid. Att inspireras av fantastiska talare bör väl vara den perfekta kick-off inför hösten, säger Tillväxt Motalas Christina Gyberg som tillsammans med Johanna Sjögren är projektledare.

Man marknadsför det hela som "ett event där ekonomisk intelligens, framtid och kreativitet står på schemat" och bland de medverkande talarna återfinns Anders Borg, investerare, ekonom och före detta finansminister. Hans tal har rubriken "Hur skapar vi tillväxt?” men kommer säkerligen även att behandla det nu rådande ekonomiska läget.

Andra på talarlistan är Anna Frankzén Starrin, som talar om automatisering och digitaliseringens påverkan på företag i framtiden. Mi Ridell, Bob Hansson samt entreprenörerna Tjoffe Sjögren och Filip Printzell är andra namn under dagen. Där Printzell utgör en lokal förankring då han som 19-åring fick chansen att kliva in som VD och delägare i företaget Städarnas nyetablering i Motala. Konferencier och moderator är Jan Bylund. 

– Vi började planera det här i slutet på förra året. Det tar lång tid att organisera ett sådant här stort projekt med talare som är uppbokade långt fram i tid. Vi ser mycket fram mot evenemanget och vi har fått oerhört positiv feedback, säger Christina Gyberg. 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa