Duon fick exklusiv inbjudan – från prinsen

Caroline William och Mia Bremer, som tidigare hyllats för sin företagsamhet, ska medverka på Prins Daniels Entreprenörsdag.

24 februari 2019 16:00

Mia Bremer, som jobbar på Restaurang Hörnet, var i fjol nominerad till att bli "Årets Unga Nyföretagare". Krögaren föll dock på målsnöret i tävlingen – men hon var ändå nöjd med sin insats.

– Det gav en bekräftelse på att man befinner sig på rätt väg. Det har betytt massor för mig, säger Mia Bremer.

Caroline William jobbar som veterinär på Motala Djurklinik – och i fjol utsågs hon till "Årets Nyföretagare i Västra Östergötland". Det har betytt mycket för djurläkaren.

– Det är ett fint kvitto på vad man gjort. Det är inte många som ser vad man gör – så det är kul att bli uppmärksammad, säger Caroline William.

Nästa steg för entreprenörerna blir att medverka på Prins Daniels Entreprenörsdag. Tanken är att man ska samla unga företagare som gjort beundransvärda insatser under året som gått. Datumet att hålla reda på är 9:e april.

– Jag fick ett brev med en personlig inbjudan – så det känns jätteroligt att man ska få åka dit, säger Mia Bremer.

Vet du vad ni ska göra?

– Jag tror att vi ska hålla i några gruppsamtal – och samtidigt utbyta erfarenheter med varandra. Det ska bli roligt att umgås med folk som är goda entreprenörer.

Caroline William hoppas att företagsdagen ska leda till spännande diskussioner:

– Jag vill knyta kontakter och få lite nya idéer på hur man kan jobba framöver, säger hon.

Entreprenörsdagen arrangeras av Prins Daniels Fellowship och Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin, IVA.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Oliver Beckman