Datumet är 15 mars och Stadshotellet är platsen.

– När man spelar på hemmaplan så kommer det lite släkt och vänner och så. Det är lite extra kul faktiskt, säger Jimmy Lindberg, gitarrist och sångare i Casanovas.

Lindberg hyllar Marcus Kåtorp som driver Änglasalen på Stadshotellet.

– Vi är grymt tacksamma att Marcus vågar satsa på dansgrejen och fortsätta med att göra det här för framför allt folket i Motala med tanke på nedläggningen av Folkets Park.

Jimmy Lindberg berättar att Casanovas har spelat på Stadshotellet ett par gånger tidigare och stadshotellsspelningar i sig är speciella för dem.

– Vi åker ju mycket till folkparker och på båtar och det blir inte så personligt. På ett stadshotell så får du publiken närmare dig.

Den 15 mars kommer bandet inte bara att stå för kvällens dans. Det blir även en "förfest"-spelning som endast är öppen för de som har köpt förköpsbiljetter.

– För oss som Motalaband så blir det extra kul när vi har tiden att engagera oss och prata med folk, säger Jimmy Lindberg.

Enligt vad Lindberg säger är inte "förfest"-spelningens innehåll så planerat.

– Vi tar det lite spontant sådär.

Casanovas har den senaste tiden varit nominerade på två prisgalor. Jimmy Lindberg ser tillbaka på det.

– Det är ju skithäftigt bara att ha blivit nominerad, då finns man ju verkligen. Och att vara nominerad till två priser samma år, det är ju enormt stort.

I år firar alltså Casanovas 30 år som band och Lindberg är en av bandets grundare.

Jubileet uppmärksammas på olika sätt. Jimmy Lindberg vill inte släppa för mycket information än men avslöjar lite om planerna.

– Vi kommer att spela in ganska mycket i år och vi kommer kanske inte att göra allting i Sverige, utan vi ska ut och resa lite och få lite inspiration i andra länder.

Det blir garanterat en ny skiva och kanske "lite musikvideor" säger han också. De kommer att ha ett filmteam med sig på vissa utvalda spelningar, dock inte på den i Motala, detta eftersom man inte har dragit igång filmningarna än.

Hur känns det då att fira 30-årsjubileum?

– Man undrar ju vart åren tar vägen! *skratt* Det är fortfarande lika skoj! Man saknar sina nära och kära när man åker iväg, men då är det ju extra kul att komma hem. Och när man är hemma har man ändå ett sug efter att åka ut igen. Jag har den perfekta kombon- den perfekta familjen och det perfekta bandet!