Vem från Motala skulle du vilja höra sommarprata?

Sommaren är här, och likaså populära programmet Sommar i P1. När vi går ut på stan och ställer frågan: Vilken lokalkändis hade du velat höra i ett sommarprat? Är det många som måste fundera länge. Vissa kommer inte nödvändigtvis att tänka på en känd person, utan snarare andra intressanta Motalabor. Nedan hittar ni några av svaren.

Vilken lokalkändis hade du önskat få höra i ett sommarprat?

Vilken lokalkändis hade du önskat få höra i ett sommarprat?

Foto: Siri Magnusson

Motala2024-07-01 20:00
undefined
Maria Bergström tror att Calle Ågren skulle vara en intressant sommarpratare. Hon nämner bland annat att han varit med i halv åtta hos mig, är känd och pratsam, som anledningar till varför han skulle passa bra. – Han skulle kunna underhålla, säger Maria Bergström.

 

undefined
Marcus Börs tycker att Johan Karlgren, också känd som Pappas pärlor, skulle vara en bra person för ett sommarprat. – Han är en härlig snubbe, ung i sinnet.

 

undefined
Carina Öman tror att någon på RIA hade varit bra som sommarpratare. – De kanske har mycket att berätta, säger hon.

 

undefined
Åsa Berg föreslår riksdagspolitikern Johan Andersson som sommarpratare. – Han kan berätta om sin tid i kommunpolitiken, och berätta om vad som hände efter Motalaskandalen.

 

undefined
Karl Hjärtsjö svarar Andreas Norlén på frågan om vilken lokalkändis han hade valet höra sommarprata. – Det är kul att se någon från Motala som har kommit väldigt långt.

 

undefined
Ove Karlsson svarar Ulf Holmertz. – Jag känner honom sedan gammalt, säger han.

 

undefined
Claes Ekh hade önskat höra klubbchefen för Motala AIF, Elias Hanna, som sommarpratare. – Många kanske tycker det är kul att höra hur det går med fotbollen, och framtiden.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!