Motalabo tränade skådisar i storfilm

Mario Donato, som driver CMD Gym i Motala, har varit träningscoach åt skådespelarna i filmen "Wonder woman" som har svensk premiär i helgen.

Bild från filminspelningen vid Warner Bros studio i Storbritannien. På bild Chris Pine och Gal Gadot.

Bild från filminspelningen vid Warner Bros studio i Storbritannien. På bild Chris Pine och Gal Gadot.

Foto: Privat

Motala2017-05-31 15:00

Den kommande DC Comics-filmen "Wonder woman" – som börjar visas på bio i helgen – utgår från den kanske mest kända kvinnliga superhjälten som finns i underhållningsbranschen.

En person som fick ett ärofyllt uppdrag i detta projekt var Motalabon Mario Donato. Hans jobb gick ut på att vara träningscoach för huvudrollsinnehavaren Gal Gadot och ett 30-tal andra kvinnliga medverkande i filmen.

– Jag hade väldigt kul både innan och under själva inspelningen. Jag tror att filmen kommer bli en stor succé, säger Mario.

I slutet av januari förra året åkte han till Storbritannien för att inleda sitt arbete med att bygga upp skådisarnas superhjältekroppar.

Framgångsreceptet? Stenhård träning och strikt kosthållning.

– Mitt jobb gick ut på att göra dem fysiskt förberedda för filminspelningen. Detta arbete pågick i cirka fyra och en halv månad, säger Mario.

– Jag kunde inte vara mer stolt än vad jag är över att ha fått göra detta. Ju mer bra saker som händer mig desto mer ödmjuk blir jag, tillägger han.

Filmens färdiga resultat kommer Mario att få se tillsammans med sina vänner, på biografen i Motala, i helgen.

– Det kommer kännas surrealistiskt att se filmen eftersom jag var där och såg själva inspelningen.

I framtiden kommer Mario även att fortsätta arbeta med att få kända skådespelare i form inför stora filmprojekt. Han har bland annat redan tränat tillsammans med Jason Momoa inför hans medverkande i kommande filmen "Justice league: part one". Dessutom ska han under slutet av 2018 åka till Los Angeles för att få svensken Joel Kinnaman i form inför filmatiseringen av "Suicide squad 2".

Zoe Shelley är en av de som medverkar i "Wonder woman" och som tränade hårt inför filminspelningen.
Zoe Shelley är en av de som medverkar i "Wonder woman" och som tränade hårt inför filminspelningen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om