En svårt skadad när bil voltade av vägen

Två personer fick föras till sjukhus, varav en allvarligt skadad efter en singelolycka i Gustavsberg, Tjällmo på söndagsmorgonen.

Motala2023-10-15 07:16

Klockan 06.41 larmades SOS om en singelolycka på vägen mellan Tjällmo och Småängens camping.

Enligt räddningstjänsten hade bilen voltat och hamnat på taket i diket. Tre personer ska ha färdats i bilen. Två av dem förs till sjukhus med ambulans, och enligt polisen skadades en av dem allvarligt.

Enligt en bulletin från Region Östergötland är den allvarligt skadade personen en man i 20-årsåldern hemmahörande i Finspång. Han opererades akut, men hans tillstånd beskrivs som stabilt. Ytterligare en man i 20-årsåldern hemmahörande i Finspång klarade sig oskadd och kunde senare skickas hem.

Enligt larmet var det tre i bilen, men polisen träffade bara på de två som fördes till sjukhus. Det var på söndagen oklart kring hur många som färdats i bilen.

Polisen har upprättat en anmälan om vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik. Polisen uppger att man ännu inte har gripit någon misstänkt gärningsperson.

– Som jag tolkar det ser det ut som att det är en tredje person som har avvikit från platsen. Vi har inte påträffat en eventuellt skyldig ännu, säger Olle Älveroth, polisens presstalesperson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!