Hon är utsedd till Årets mentor

Hon ger peppning för att våga ta nya steg och för det har Lisbeth Sager utsetts till Årets mentor i Motala Vadstena i kategorin blivande företagare.

11 oktober 2013 09:25

Grattis! Hur känns det?

– Tack. Det känns jätteroligt, svarar Lisbeth Sager som på torsdagskvällen fick titeln vid en ceremoni på Frimurarehotellet i Linköping.

Hon var nominerad av tre av sina adepter: Sira jokinen Lisse som arbetar inom PR och kommunikation och Therese Skog och Pia Sommansson EK som driver företaget Kreativ Omsorg.

Lisbeth Sager har varit mentor sedan 1995. Uppdraget är ideellt och förmedlas via NyföretagarCentrum. Det är Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum i länet som utser Årets mentorer varje år. Mentorerna är också nominerade till utmärkelsen Årets Mentor i Sverige.

FAKTA Lisbeth Sager

Ålder: 65 år.

Familj: Maken Sören Sager.

Bakgrund: Kommunchef i Motala och Karlskrona, socialchef i Hallsberg, universitetslektor vid universitetet i Örebro och biträdande sjukhusdirektör i Karlstad. Driver i liten skala ett konsult- och designföretag. Är mycket engagerad i kvinnors företagande vilket lett till att hon ingått som mentor och forskningsobjekt i en avhandling vid Luleå Tekniska Universitet framlagd av Leif Nilsson med titeln ”Att tilltro sin handlingskraft".

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!