De kan vinna pris på näringslivsgalan

18 nominerade ska bli sex vinnare när Linköpings näringslivsgala arrangeras på fredagskvällen.

Agricam och grundaren Ellinor Eineren kan vinna pris för årets digitala innovation.

Agricam och grundaren Ellinor Eineren kan vinna pris för årets digitala innovation.

Foto: Johnny Gustavsson

Linköpings kommun2019-09-26 16:45

Det är sjätte året i följd som Linköpings kommun och Corren/Öst Media arrangerar Linköpings näringslivsgala och som vanligt hålls den i Linköpings konsert & kongress. 

I kategorin Årets tillväxtföretag är kören Joyvoice nominerad tillsammans med kommunikationsföretaget Infuse Communication och Svenska grindmatriser, som tillverkar integrerade kretsar.

Priset som Årets samhällsutvecklare kan tas hem av Veteranpoolens Mimmi Söderholtz, Marie Tomicic på Olika (förlag, utbildning och kommunikation) och innovationsrådgivaren Tomas Ahlström, Incredible Concepts of Sweden.

Årets näringslivsdiamant kan vinnas av medicinteknikföretaget Sectra, miljöbränsletillverkaren Energifabriken och Patrik Holm på teknik-, design- och kommunikationsbolaget HiQ Ace.

I kategorin Årets modigaste är Edvin Johansson/Auto-Mat nominerad för sina bemanningsfria livsmedelsbutiker tillsammans med jordbruksanalysföretaget Agriopt och Linnea Bergman på hållbar el-bolaget Solar Bora.

I Årets digitala innovation är ett annat jordbruksanalysföretag nominerat, nämligen Agricam, tillsammans med CAD-tillverkaren Skymaker och visualiseringsföretaget Visual Vulva.

Årets gröna företag kan vinnas av lantgårdsboendet Kullagården/Helena Askling, IT-bolaget Per och Per och lantbruket Haddorps gård/Robert Emanuelsson.

Galans artist och konferencier är hemliga men Jessica Sandqvist på arrangören Mötesfabriken lovar mycket:

–  Jag kan garantera att konferencieren är något alldeles extra. En person vi har velat boka i flera år.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!