Därför ville han vara med i "skandalsåpan"

I kväll, den 4 mars, drar en ny säsong av dokusåpan Paradise Hotel igång. En av deltagarna är Ludvig Schenström, 22, från Linköping.

Foto:

Linköping2019-03-04 20:00

Ett gäng tjejer och killar checkar in på ett lyxhotell i Mexiko. En halv miljon kronor står på spel och det gäller att hålla fast vid en trogen partner för att inte riskera att åka ut. Under tiden blir det mycket fest, avklätt och relationsdrama. Ludvig Schenström är glad att han var med i dokusåpan.

– Ja, jättekul och är bland det bästa jag gjort, säger han när han står och väntar på tåget mot Stockholm där han ska gå på premiärfest och spela in Studio paradise.

Han är uppvuxen i Linköping och har gått på bygg- och markanläggningsprogrammet på Anders Ljungsteds gymnasium.

– Men det där att jobba sju till fyra var inget för mig.

Varför ville du vara med i Paradise hotel?

– Pengar. Jag gjorde det bara för pengarna.

Själva upplevelsen då?

– Alltså jag bor ju utomlands året runt och jobbar som säljare så att åka utomlands för att festa var inget speciellt för mig.

Hur kommer det sig att du sökte till programmet då?

– Jag sökte faktiskt inte, de hörde av sig till mig på Instagram och frågade om jag ville vara med. Och då tänkte jag varför inte. Jag har aldrig varit i Mexiko tidigare, har aldrig varit på den sidan av världen. Tänk dig en månad i Mexico, du bor i ett hus som är värt flera miljoner kronor och du får allt serverat.

Tycker du att det är mycket yta i programmet?

– Ja, självklart är det mycket yta men det är det väl i hela världen? Alla ska lägga ut bilder att de har bakat på cupcakes och alla ska skryta om vem som är bäst. Det är precis så tyvärr som samhället fungerar idag.

Blev du kär?

– Nej, jag var där för att vinna pengar inte kärlek. Har man den inställningen så ska det inte hända. Jag har ganska starka åsikter och då försöker man hålla det så gott det går.

Måste man vara bra på att ljuga när man är med i ett sådant här program?

– Ja, självklart måste du det. Jag jobbar som säljare och då är man ganska duktig på att prata så det fick man nytta av.

Kan din medverkan påverka dig framtiden?

– Jo, det är nog både positivt och negativt att folk förmodligen känner igen mig. Men förhoppningsvis har jag varit en skön människa och är en person som folk tycker om. Då hoppas jag att det kommer bli enklare att sälja också.

Fotnot: Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på TV3 och 15.00 på Viafree.

Ludvig Schenström, 22, från Linköping, är en av deltagarna i Paradise Hotel 2019 som har premiär måndag 4 mars.
Ludvig Schenström, 22, från Linköping, är en av deltagarna i Paradise Hotel 2019 som har premiär måndag 4 mars.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om