Just nu: Tungt startfält i Motalakonferens

Det handlar om framtidsfrågor. Om möjligheter i den alltmer digitaliserade världen. Nu har den tredje upplagan av #modig-konferensen startat.

21 april 2016 13:11

Startfältet är precis som tidigare år imponerande. Claes De Faire, som är uppväxt i Motala, är även den här gången moderator och konferencier och i publiken finns företagare och makthavare från flera platser i Östergötland.

­– Det här ska vara en inspirationsdag. Det är ett långsiktigt arbete att flytta fram positionerna och tvätta bort den rädsla som finns för den digitala utvecklingen. Det sker inte över en natt, säger Claes de Faire, konferencier på Modig.

Det blir tre föreläsare som kommer att avlösa varandra under eftermiddagen. Det handlar om den välkända äventyraren Renata Chlumska, medieprofilen Jan Scherman samt entreprenören Johan Staël von Holstein, som ligger bakom en rad framgångsrika internetbaserade företag.

Det finns flera intressanta punkter i programmet. Däribland en paneldebatt och sista av allt kommer det att avslöjas vem som får utmärkelsen Årets digitala insats i Motala.

Läs mer om #modig-konferensen på MVT.se senare i dag.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!