Piraterna: Vi behöver allt stöd vi kan få

Att Daniel Davidsson har gjort ett fantastiskt jobb med de knappa resurser som finns och att alla förare i laget har gett sitt yttersta, är Piraternas styrelse de första att intyga.

Motala 27 juli 2021 17:37
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Svar till "Är det så konstigt att Piraterna inte lockar publiken?" 22/7. 

Att sparka på den som ligger, så känns Peter Caléns krönika i MVT. Styrelsen är väl medveten om att 250 SEK i entré kan uppfattas som högt, men om man tar med att entrén inkluderade sittplats och program så är inte priset högre än 2019 och dessutom har inte priset höjts på åtskilliga år. Oavsett så sänkte Piraterna priset så fort som begränsningarna ändrades och det blev möjligt att ta in publik i normal omfattning.

 

Att Daniel Davidsson har gjort ett fantastiskt jobb med de knappa resurser som finns och att alla förare i laget har gett sitt yttersta, är styrelsen de första att intyga. Att sedan de sportsliga resultaten inte har varit glädjande är även Piraternas styrelse väl medveten om. Att all idrott har haft det ytterst kämpigt med ekonomin under den senaste tiden har säkert inte undgått någon.

 

För Piraternas del har en redan tuff ekonomi blivit ännu tuffare och styrelsen har varit tvungen att vidta en rad smärtsamma åtgärder för att få ekonomin i balans, bland annat permitteringar, uppsägningar och även en kraftig bantad lagbudget. En lagbudget som inte har rum för de allra största stjärnorna, men Daniel Davidsson har plockat ihop ett lag med några ankare med rutin och nya lovande men oprövade kort som förhoppningsvis ska blomma ut och bjuda på underhållande speedway.

 

Piraterna har som målsättning att bygga ett lag som tar oss till toppen inom en femårsperiod och är väl medveten om behovet av att stärka återväxten av svenska förare och har därför inlett ett arbete med att få intresserade Motalaungdomar att fastna för speedway.Som ett första steg mot att få igång en ”Speedway akademi” anordnar Piraterna ”prova på” tillfällen. Kolla på Facebook så hittar ni närmare info.

 

Man kan även konstatera att i nöden prövas vännerna och nu om aldrig behöver Piraterna allt stöd vi kan få från supportrar och partners. Supportrar, kom till RMV Skog Arena, sitt i slänten på egen solstol eller på sittplatsläktaren!Samarbetspartners, boka bord på VIP eller Loungen, ta era kunder till en speedwayupplevelse de sent kommer att glömma. Tillsammans kan vi rusta Piraterna för en framtid i toppen av serietabellen!

Styrelsen Piraterna

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Speedway

ESS-ordföranden: "Behöver marknadsföra sporten bredare"

Speedway

Grattis Ando 50 år: Nyligen elitseriedebutant

Speedway

De testade speedway: "Riktigt kul som jag trodde"

Speedway

Jonasson: "Är gärna kvar här i Motala nästa år"

Speedway

Piraterna fick inte avsluta med seger

Visa fler