Annonssamarbete med Play Hotel

Upplev något unikt – besök det nya aktivitetshotellet

Letar du efter en annorlunda plats till ditt företagsevent? Play Hotel i Mjölby erbjuder en unik kombination av klassiskt hotellutbud och aktiviteter. Här kan du övernatta i en industriell miljö men också spela äventyrsgolf och padel. ”Vi kan anpassa upplägget efter önskemål, här finns bara möjligheter”, säger Tomas Ottosson, ansvarig för Play Hotel.

Tomas Ottosson är ansvarig för Play Hotel. De har öppet 06–22 sju dagar i veckan.

Tomas Ottosson är ansvarig för Play Hotel. De har öppet 06–22 sju dagar i veckan.

Foto: NTM Media/Content Studio

Native2024-03-22 13:40
Detta är ett annonssamarbete.

Inte långt från motorvägen hittar du Play Hotel – platsen där företag kan ha sin konferens, kickoff eller after work och stärka gemenskapen genom det stora aktivitetsutbudet. Här kan du spela padel, cornhole, pingis, äventyrsgolf och testa svingen i deras golfsimulatorer. Hotellet har även ett stort och fullutrustat gym.

– Vi kan erbjuda en kombination av konferens, middag, rolig femkamp och övernattning, under ett och samma tak. Det är vad som gör oss unika. Under varma sommardagar kan gästerna byta miljö och hänga i utomhusbaren på vår terass, säger Tomas Ottosson.

undefined
Här finns ett stort och fullutrustat gym där du kan träna.

– Jag anser att vi har knäckt koden för hur man skapar ett lyckat möte mellan människor. En del kanske är skeptiska till aktiviteterna i början, men sen tycker de att det är väldigt roligt. Vårt koncept skapar en otrolig dynamik. Hit kan företag, kompisgäng, par, familjer, pensionärer och idrottsföreningar komma. Vi har ett brett spann av besökare.

undefined
På hotellet kan du övernatta i en industriell miljö.

Hotellet smygöppnade för en månad sedan men har officiell invigning den 4 maj. Play Hotel har dock öppet mellan 06–22 sju dagar i veckan, även fram till invigningen. Anläggningen rymmer omkring 150 personer och går att boka efter förfrågan. Det finns även möjlighet att hyra hela lokalen om så önskas, förklarar Tomas.

– Bäst är att komma hit innan bokning för att se lokalen på plats. De som besöker oss säger ofta ”wow, vilket ställe! Här ser vi möjligheter”. Det går även att ringa eller kolla in utbudet på vår hemsida om man vill. 

undefined
På Play Hotel hittar du en stor äventyrsgolfbana mitt i smeten.

Läs mer om Play Hotel och boka ditt företagsevent på deras hemsida Play Hotel

undefined
Aktivitetshotellet har två padelbanor där du kan utmana dina vänner eller kollegor i en match.

– Jag kan självklart ställa upp som värd för eventet. Vi kan också ta in underhållning i form av musik och föreläsningar, eller annat som är av intresse för gästerna. Vi är väldigt flexibla och kan anpassa upplägget efter önskemål, här finns bara möjligheter, säger han.

undefined
Precis innanför entren finns en loungedel. Denna yta kan även förvandlas till konferensområde.

Play Hotel är smidigt att nå – även för de som inte bor i potatisrondellens hemstad. Hotellet ligger nära motorvägen och 2,5 kilometer från stationen. De erbjuder även shuttleservice vilket gör att gästerna inte behöver ta sig till hotellet själva, utan kan hämtas upp vid behov.

– Vårt läge är väldigt bra, vi ligger perfekt till. Play Hotel är det nya stället att åka till, här hänger du och har roligt tillsammans med dina kollegor, säger Tomas.

undefined
På Play Hotel kan du bland annat spela cornhole och pingis.
Play Hotel

Hotellet har 16 rum och 60 bäddar, en äventyrsminigolfbana, två padelbanor, tre golfsimulatorer, två pingisbord och tre cornholebanor. Samt ett stort gym och konferenslokaler.

Adress: Hallevadsgatan 34, 595 35 Mjölby

Mejl: info@playhotel.se

Telefon: 0142-400 04

Läs mer om Play Hotel och boka ditt företagsevent på deras hemsida

Karta: Play Hotel i Mjölby
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på MVT.