Annonssamarbete med Svensk Fastighetsförmedlning

Lysande resultat för laget i Motala

Trots tuffa år på bostadsmarknaden har mäklarteamet fått hjälpa fler köpare och säljare att hitta varandra vilket gett resultat i ökat antal affärer och en stor ökning i marknadsandelar: ”Många tror inte det går att agera på rådande marknad, men det är absolut inte en allmän sanning”.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling, Motala

Native2024-03-15 09:00
Detta är ett annonssamarbete.

Under många år har mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling byggt och format arbetssätt och inställning till att växa, allt med kunden i fokus och resultatet i bostadsaffären som övergripande ambitioner. 

— Vi har alltid jobbat från grunden i allt vi gör, från hur vi hanterar våra bostadsaffärer till hur vi vill bygga verksamheten. Att vi inte tar genvägar har vi stor nytta av nu då marknaden kräver otroligt mycket av mäklartjänsten för att lyckas sälja bostaden, säger fastighetsmäklare Emilia Hjort som är den som varit med längst på Motalakontoret.

undefined
Emilia Hjort

Att hantera en bostadsaffär på dagens marknad är inte en självklarhet men då Svensk Fastighetsförmedling jobbat fram en egen, unik metod med egna kundregister och tjänsten Aktiv Matchning så har man hittat lösningar även med färre köpare i omlopp.

— Hos oss är det viktigt att kunden får rätt beslutsunderlag och förstår helheten i det vi vill göra, det går inte bara att sätta igång och hoppas på det bästa. Vi vill sy ihop en lösning utefter kundens unika situation, berättar Emma Nilsare, mäklare. 

Hon fortsätter: 

— Vi hjälper till med köp och sök, det är inte alla som vet att vi även vill lösa den biten men här är vi skickliga och kan komma med bra rådgivning och tips eftersom vi träffar så många kunder och deras hem på daglig basis. 

undefined
Emma Nilsare

Unga och engagerade med snabb tillväxt
För att hitta mod och drivkraft även på en tuffare marknad har laget i Motala funnit stor trygghet i varandra. Idag är de tre mäklare och en mäklarassistent som arbetar tätt ihop och där de enkelt kan hjälpa varandras kunder eftersom de hela tiden pratar “affär” på kontoret.

— Vi drar enorm nytta av våra stora kundflöden och att vi hittar flera affärer tillsammans. Dessutom har vi omgivande kontor i Mjölby och Åtvidaberg i Linköping i samma koncern vilket ger fina möjligheter till ett bredare underlag av köpare, säger Edvin Hellqvist som är yngst i teamet men som har en raketkarriär i ryggen. 

undefined
Edvin Hellqvist

Vill du veta mer eller komma i kontakt med mäklarna? Klicka här! 

Engagemang och en lösningsorienterad inställning är viktiga nycklar menar samtliga på kontoret - här kan man inte sitta och vänta utan det är helt avgörande att vara proaktiv. För att nå resultatet som ger en marknadsandel från 2022 på 14 procent till 27 procent under 2023 krävs vilja och en positiv inställning, och givetvis ett hårt arbete.  

— Många tror inte det går att agera på rådande marknad, men det är absolut inte en allmän sanning, det är dock viktigt att jobba rätt och välja mäklare med rätt muskler, avslutar Edvin. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på MVT.