Stora konsekvenser att begränsa båtklubben

"Vårt problem är inte uppställningsplatser för vintern utan det är tomvagnarnas parkering under sommaren för att åstadkomma bilparkeringsmöjligheter" skriver K-G, ordförande i Motala Båtklubb Tegelviken

"Man blir bara mer övertygad om vilka konsekvenser det för med sig att begränsa båtklubbens område" skriver insändarskribenten.

"Man blir bara mer övertygad om vilka konsekvenser det för med sig att begränsa båtklubbens område" skriver insändarskribenten.

Foto: Peter Calén

Insändare2022-11-11 19:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Nej, jag har inte bytt åsikt. Med anledning av dagens (8/11) insändare i MVT om ”Flytta uppläggningsplatser till ett annat område” så vill jag bara påpeka att jag inte bytt åsikt i frågan om byggplaner i Tegelviken då skribenten har samma signatur (K-G) som jag.
Enligt skribenten skulle kommunen vara tvungen att anskaffa mark, jag tror inte sådan mark finns tillgänglig, samt bygga ny kran, kaj och muddra i ett nytt sjönära område som också skulle passa att bygga hus på!

Man blir bara mer övertygad om vilka konsekvenser det för med sig att begränsa båtklubbens område. Jag kan hålla med om att en vinteruppläggningsplats inte är speciellt vacker att titta på men det är den inte oavsett var den placeras. Vårt problem är inte uppställningsplatser för vintern utan det är tomvagnarnas parkering under sommaren för att åstadkomma bilparkeringsmöjligheter. Vagnarna är inte vackra att titta på heller men idag står de undanskymda där ingen behöver se dem.