S i Vadstena borde ägna sin oro åt det egna partiet

"Socialdemokraterna i Vadstena verkar vara bekymrade vad vi i Sverigedemokraterna Vadstena gör eller inte gör" skriver representanter från SD i Vadstena.
"Socialdemokraterna i Vadstena verkar vara bekymrade vad vi i Sverigedemokraterna Vadstena gör eller inte gör" skriver representanter från SD i Vadstena.

Självklart spelar politiken på nationell nivå roll för hur kommuninvånare röstar i kommunalvalen.

Debatt 21 februari 2021 10:00
Det här är en debattartikel. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det här ett svar på "Sverigedemokraterna gör inte så mycket väsen av sig" (19/2).

Regeringens misslyckade invandrings och integrationspolitik den ökande otryggheten och den skenande brottsligheten som allt mera påverkar människors vardag.

Att det idag finns flertalet bostadsområden som är att betrakta som rena parallellsamhällen, även regeringens misslyckade pandemi politik kommer sannolikt påverkar hur kommuninvånarna röstar nästa val. 

 

Socialdemokraterna i Vadstena verkar vara bekymrade vad vi i Sverigedemokraterna Vadstena gör eller inte gör, själv tycker jag det är bättre de ägnar sin oro till hur deras parti tillsammans med det övriga regerings underlaget vanstyr Sverige! 

Men för att lugna S i Vadstena ska jag lite kort lyfta några frågor vi i SD Vadstena haft ett extra engagemang för det gångna året.

 

Vadstena styrs som bekant utav en majoritet bestående utav M, S och MP. Och vi som tredje största parti i oppositionen har ju dessvärre inte så mycket inflytande över politiken i kommunen. Men efter våra förutsättningar tycker jag ändå att vi har fått en del uträttat i kommunen. 

 

När det stod klart att den tänkta skolan på cirkusplatsen inte skulle kunna byggas, så var det vi som först föreslog att Sankt Persskolan istället skulle rustas upp något som nu ser ut att bli verklighet! 

Vi har också varit aktiva under covid-19-pandemin och inkommit med idéer och förslag till kommunledningen hur vi bäst bemöter pandemin. 

Sedan vill jag också lyfta frågan om ishallen som vi tillsammans med den övriga oppositionen tidigt tog ställning för.

Ämnen du kan följa