S i Vadstena borde Àgna sin oro Ät det egna partiet

SjÀlvklart spelar politiken pÄ nationell nivÄ roll för hur kommuninvÄnare röstar i kommunalvalen.

"Socialdemokraterna i Vadstena verkar vara bekymrade vad vi i Sverigedemokraterna Vadstena gör eller inte gör" skriver representanter frÄn SD i Vadstena.

"Socialdemokraterna i Vadstena verkar vara bekymrade vad vi i Sverigedemokraterna Vadstena gör eller inte gör" skriver representanter frÄn SD i Vadstena.

Foto: Katarina Hydén

Debatt2021-02-21 10:00
Det hĂ€r Ă€r en debattartikel. Åsikterna i texten Ă€r skribentens egna.

Det hÀr ett svar pÄ "Sverigedemokraterna gör inte sÄ mycket vÀsen av sig" (19/2).

Regeringens misslyckade invandrings och integrationspolitik den ökande otryggheten och den skenande brottsligheten som allt mera pÄverkar mÀnniskors vardag.

Att det idag finns flertalet bostadsomrĂ„den som Ă€r att betrakta som rena parallellsamhĂ€llen, Ă€ven regeringens misslyckade pandemi politik kommer sannolikt pĂ„verkar hur kommuninvĂ„narna röstar nĂ€sta val. 

Socialdemokraterna i Vadstena verkar vara bekymrade vad vi i Sverigedemokraterna Vadstena gör eller inte gör, sjĂ€lv tycker jag det Ă€r bĂ€ttre de Ă€gnar sin oro till hur deras parti tillsammans med det övriga regerings underlaget vanstyr Sverige! 

Men för att lugna S i Vadstena ska jag lite kort lyfta nÄgra frÄgor vi i SD Vadstena haft ett extra engagemang för det gÄngna Äret.

Vadstena styrs som bekant utav en majoritet bestĂ„ende utav M, S och MP. Och vi som tredje största parti i oppositionen har ju dessvĂ€rre inte sĂ„ mycket inflytande över politiken i kommunen. Men efter vĂ„ra förutsĂ€ttningar tycker jag Ă€ndĂ„ att vi har fĂ„tt en del utrĂ€ttat i kommunen. 

NĂ€r det stod klart att den tĂ€nkta skolan pĂ„ cirkusplatsen inte skulle kunna byggas, sĂ„ var det vi som först föreslog att Sankt Persskolan istĂ€llet skulle rustas upp nĂ„got som nu ser ut att bli verklighet! 

Vi har ocksĂ„ varit aktiva under covid-19-pandemin och inkommit med idĂ©er och förslag till kommunledningen hur vi bĂ€st bemöter pandemin. 

Sedan vill jag ocksÄ lyfta frÄgan om ishallen som vi tillsammans med den övriga oppositionen tidigt tog stÀllning för.