Mikaela Larsson målskytt när Fornåsa föllMikaela Larsson målskytt när Fornåsa föll
16 juni 2024 18:22
Fotboll

Boren utklassat av Vimmerby hemma - med 0-5

Boren utklassat av Vimmerby hemma - med 0-5Boren utklassat av Vimmerby hemma - med 0-5
16 juni 2024 14:52
Fotboll

Borensberg tog kommandot från start mot Hjulsbro B

Borensberg tog kommandot från start mot Hjulsbro BBorensberg tog kommandot från start mot Hjulsbro B
16 juni 2024 00:25
Motala kommun

Stillastående fordon på väg 990 - problem i trafiken

Stillastående fordon på väg 990 - problem i trafikenStillastående fordon på väg 990 - problem i trafiken
15 juni 2024 22:52

Brinnande fordon stoppar trafiken på väg 990

Brinnande fordon stoppar trafiken på väg 990Brinnande fordon stoppar trafiken på väg 990
15 juni 2024 19:01
Fotboll

Gustaf Lindgren målskytt när Fornåsa förlorade

Gustaf Lindgren målskytt när Fornåsa förloradeGustaf Lindgren målskytt när Fornåsa förlorade
15 juni 2024 16:41
Fotboll

Nionde matchen i rad med poäng för Zeros

Nionde matchen i rad med poäng för ZerosNionde matchen i rad med poäng för Zeros
15 juni 2024 16:18
Fotboll

Vadstena segrare borta mot Västerl/Malm B

Vadstena segrare borta mot Västerl/Malm BVadstena segrare borta mot Västerl/Malm B
15 juni 2024 15:06
Fotboll

Fortsatt tungt för Motala - förlust mot Herrestad

Fortsatt tungt för Motala - förlust mot HerrestadFortsatt tungt för Motala - förlust mot Herrestad
15 juni 2024 06:03
Fastighetsaffärer

Nya ägare till villa i Motala - prislappen: 4 075 000 kronor

Nya ägare till villa i Motala - prislappen: 4 075 000 kronorNya ägare till villa i Motala - prislappen: 4 075 000 kronor
14 juni 2024 20:57
Fotboll

IFK Motala vann - och toppar tabellen

IFK Motala vann - och toppar tabellenIFK Motala vann - och toppar tabellen
14 juni 2024 20:00

Lantbruksfastigheten på postadress Karlström Fallsviken 160 i Motala har bytt ägare

Lantbruksfastigheten på postadress Karlström Fallsviken 160 i Motala har bytt ägareLantbruksfastigheten på postadress Karlström Fallsviken 160 i Motala har bytt ägare
14 juni 2024 06:17

98 kvadratmeter stort hus i Tjällmo sålt för 1 450 000 kronor

98 kvadratmeter stort hus i Tjällmo sålt för 1 450 000 kronor98 kvadratmeter stort hus i Tjällmo sålt för 1 450 000 kronor
13 juni 2024 20:03

95 kvadratmeter stort hus i Borghamn får nya ägare

95 kvadratmeter stort hus i Borghamn får nya ägare95 kvadratmeter stort hus i Borghamn får nya ägare
13 juni 2024 06:01

Huset på Degerön 358 i Motala sålt igen efter kort tid

Huset på Degerön 358 i Motala sålt igen efter kort tidHuset på Degerön 358 i Motala sålt igen efter kort tid
12 juni 2024 21:04
Fotboll

Seger för Kristberg efter rivstartade mot Strålsnäs

Seger för Kristberg efter rivstartade mot StrålsnäsSeger för Kristberg efter rivstartade mot Strålsnäs
Fotboll

Tre mål av Anton Rylander när Fornåsa vann

Tre mål av Anton Rylander när Fornåsa vannTre mål av Anton Rylander när Fornåsa vann
Fotboll

4-3 för IFK Motala B mot Skeninge B

4-3 för IFK Motala B mot Skeninge B4-3 för IFK Motala B mot Skeninge B
12 juni 2024 20:54
Fotboll

Norlander räddade en poäng i 88:e minuten mot Malmslätt

Norlander räddade en poäng i 88:e minuten mot MalmslättNorlander räddade en poäng i 88:e minuten mot Malmslätt
12 juni 2024 20:51
Fotboll

Fortsatt tungt för Medevi - förlust mot Mjö Tur/Mjö Sö

Fortsatt tungt för Medevi - förlust mot Mjö Tur/Mjö SöFortsatt tungt för Medevi - förlust mot Mjö Tur/Mjö Sö