Målvakten har tackat nej till IFK-bud

Blir det någon fortsättning i IFK för Gustav Jansson? Målvakten har tackat nej till två bud från klubben så här långt.

Det är Katrineholms-Kuriren som pratat med Jansson, som tidigare har spelat för Värmbol. Där säger Jansson att han hoppas på en fortsättning.

Men.

– Jag tackade visserligen nej även till det andra budet jag fick från klubben. Jag har inte fått någon återkoppling från IFK på det svaret men jag ser inte förhandlingen som avslutad, säger Jansson till Katrineholms-Kuriren.

LÄS MER: Nästa pris för IFK-stjärnan

Jansson säger också att han inte har någon annan klubb än IFK som är aktuell i nuläget.

– Visst är det lite jobbigt att ännu inte veta, men jag tror att det löser sig någon av de första dagarna på det nya året.

IFK och Gustav Jansson har träffats efter att säsongen avslutades men inte kommit fram till en överenskommelse. I våras skrev Jansson på ett korttidskontrakt med klubben efter att ha lämnat Åtvidaberg. Det förlängdes säsongen ut, men nu är det alltså oklart om det blir någon fortsättning i IFK eller inte.

Sporten har också sökt Jansson.

LÄS MER: Uppgifter: "Totte" flyttar hem

Mer IFK:

Tidigare under dagen skrev Sportexpressen att Christoffer Nyman är nära att skriva ett kontrakt som i första hand ska gälla från sommaren 2019 när hans kontrakt går ut med Eintracht Braunschweig men att parterna förhandlar om att lösa det redan under vintern.

IFK-ordföranden Peter Hunt var fåordig och svarade "inga kommentarer" när han fick frågan.

Nu har också den tyska 3.Bundesliga-klubben uttalat sig för sajten news38. Och det är ungefär samma innehåll i det.

– Om "Totte" finns det inget nytt att säga och vi kommenterar av princip inte rykten. Om det är något att rapportera så kommer vi göra det som vanligt, säger talespersonen Denise Schäfer till sajten.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa