Piraterna byter heatledare

"De har ett bra lag på papperet och vi kommer verkligen få slita om vi ska ha möjlighet att vinna den här matchen", säger Piraternas lagledare Fredrik Staaf om Västervik.

17 juni 2019 16:47

LÄS MER: Kildemand tillbaka i laget

På Piraternas hemsida uttrycker Staaf tillsammans med assisterande lagledaren Jerry Bengtsson att de möter ett av årets topplag och det för tillfället kanske formstarkaste laget i elitserien just nu.

"Västervik ställer ett otroligt starkt och kompetent lag på startlinjen, det kan vi vara överens om", skriver de.

I Piratlägret ser det ungefär likadant ut inför tisdagskvällen som det gjorde i omgången senast. Staaf ger nämligen samma förare chansen igen, vilket innebär att Daniel Kaczmarek fortfarande står utanför.

"Linus Sundström har själv bett om att få flytta från heatledarposten i väst 3 för att få det något lättare nummer 4. Vi har haft ett snack med Pawel Przedpelski som gärna antar utmaningen som heatledare istället för Linus. Vi väljer även att byta nummer på bröderna Davidsson (Jonas och Daniel) den här gången. Vi hoppas få ut ännu mer av laget i och med bytet av heatledare och ändringen på reservplatserna", skriver lagledarna på hemsidan.

– Vi känner oss trygga med den här uppställningen, säger Staaf vidare till Sporten.

Piraterna: 1 Mikkel Michelsen, 2 Kai Huckenbeck, 3 Pawel Przedpelski, 4 Linus Sundström, 5 Niels-Kristian Iversen, 6 Jonas Davidsson, 7 Daniel Davidsson.

Västervik: 1 Peter Kildemand, 2 Bartosz Smektala, 3 Peter Ljung, 4 Jack Holder, 5 Nicki Pedersen, 6 Anton Karlsson, 7 Sam Masters.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Malin Belfrage/Peter Calén