SE ÄVEN: TV: Se hela matchen i repris här

SE ÄVEN: Västervik vann hemmaderbyt

– Om någon hade sagt imorse att jag skulle köra in 6+3 hade jag definitivt tagit det, ler Masters i depån efter Västerviks 58–32-seger mot Dackarna.

Artikelbild

Masters var nöjd över resultatet både för sig själv och laget. Men han visste inte vad han skulle förvänta sig inför matchen.

– Jag fick mest gissa och tänka "hoppas det funkar" med inställningarna. Som tur var så var det hemmamatch och jag kunde få hjälp från de andra i laget. Jag har en bra motor och fick till starterna bra, då är mycket vunnet.

Matchen mot Dackarna var Västerviks femte för säsongen men bara den första för Sam Masters. Konkurrensen i Västerviks lag är tuff.

– Jag älskar att köra i Sverige och hoppas det blir fler gånger den här säsongen. Jag har förståelse för att Morgan (Andersson, lagledare) har svårt att ta ut laget men jag tror att jag visade honom vad jag går för och att jag kan ta poäng.

Andersson riktade också beröm mot Masters efter matchen.

– Han var en injektion i depån. Jag är både överraskad och inte överraskad över hur bra han körde. Det gäller att ta poäng och att hålla sig ifrån nollorna och det lyckades han bra med, säger Morgan.

Som inför matchen efterfrågade en närapå hundraprocentig insats. Och det fick han.

– Mycket mer än såhär går nog inte att få ut av det här laget. Jag är riktigt nöjd, det var en kanontävling.

Det var dock fler känslor hos lagledaren efter matchen.

– En dyr tävling för oss, skämtar han.

– Och tusen pers för lite på läktaren.

Han berömmer hela laget för hur de genomförde tävlingen – och medger att det var extra skönt att slå Dackarna.

– Vi har lite revansch att fodra för semifinalförlusten ifjol. Det är vår värsta rival och nu fick vi väl vända lite på den steken, säger Andersson.