– Vi kan inte jobba så mycket en och en utan måste hjälpa varandra mer. Det känns frustrerande att vi gav bort så mycket, sa kanadensiske forwarden efter 1–4-förlusten mot Brynäs.

Det var en smäll som kändes och skadeskjutna LHC föll till plats åtta i den så jämna tabellen. Frånvaroläget har varit besvärande under stora delar av säsongen och i lördagsmatchen saknades även Nick Sörensen och Adam Brodecki.

Ni ser läget för dagen i faktarutan här intill.

– Alla lag har sina problem och sina skador, det är inget vi kan använda som ursäkt. Sedan är det klart att det är tufft att ha så många starka spelare borta. Vi behöver så fort som möjligt få tillbaka så många som möjligt, sa Andrew Gordon.

Med tanke på de senaste skadorna flyttades han mot Brynäs upp i förstakedjan med Derek Roy och Broc Little.

Det gick inget vidare.

Eller snarare inte alls.

Nordamerikanska stjärntrion skulle leda LHC – men var i stället inne på tre av fyra mål bakåt.

Andrew Gordon var förstås missnöjd,men fastnade inte alltför länge vid svaga -3 i den så kallade plus-/minusstatistiken.

Han sa:

– Det där med statistik bryr jag mig inte så mycket om. Så länge vi vinner har jag inga problem med att jag själv går minus. Nu tyckte jag att vi hade rätt mycket tid i offensiv zon, men straffades hårt av deras kontringar.

En tuff vecka väntar nu med tre matcher: Växjö (borta), Skellefteå (hemma) och Skellefteå (borta). Dan Pettersson återkommer efter avstängning och av de skadade spelarna är förhoppningen att åtminstone någon ska kunna spela på tisdag.

– Nick (Sörensen) hoppas jag på i alla fall. Men det är osäkert, sa Tommy Jonsson.