Karlssons tankar efter chockförlusten

Det blev inte en spännande afton för besökarna på Hejla Arena i Västervik. Hemmalaget Västervik dominerade mot Dackarna som förlorade med 58–32. "Känns som det är långt hem efter en sådan här match", säger Dackarnas lagledare, Peter Karlsson.

4 juni 2019 22:03

Dackarna åkte på en stjärnsmäll borta mot Västervik, där de fick stryk med siffrorna 58–32. En mörk kväll för Målilla-laget som fick se sig själva i underläge från det första till sista heatet. Lagledare Peter Karlsson sätter ord på kvällen:

– Det är givetvis jättetråkigt. Det känns som att det är väldigt långt hem efter en sådan här match. Att få stryk borta mot Västervik kanske inte är så konstigt, men sättet vi får stryk på känns lite halvtråkigt. Vi kommer inte upp i vår standard, så det är bara att bryta ihop och komma igen.

En ny bekantskap för Dackarna var nyförvärvet PiotrPawlicki som körde in nio poäng. Men det kunde ha slutat illa för Pawlicki som kraschade i det 11:e heatet.

– Han skar upp fingertoppen i vurpan. Det var blodbad i depån och toppen hängde löst. Så det var starkt av honom att bita ihop och köra vidare. Han är en fighter och tillför en hel del styrka i laget, säger Karlsson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jens Lidesjö

Ämnen du kan följa